Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Κατέθεσε έφεση ο Πιερικός για την αδειοδότηση - Βαρύ φορτίο οι προσφυγές ...άλλων εποχών


Ο Πιερικός δίνει ίσως τον μεγαλύτερο αγώνα που έχει "παίξει" μέχρι σήμερα, για να ξανακερδίσει αυτά που του στέρησαν τα τελευταία δύσκολα χρόνια που πέρασε, ο ιστορικότερος ποδοσφαιρικός σύλλογος  της Πιερίας.  Και η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ, κάνουν τα πάντα ώστε να νοικοκυρέψουν λειτουργικά την ομάδα και να καλύψουν όλες τις ανοιχτές ...πληγές της, οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις, κλείνουν και σε κάποιες άλλες, κάνουν ...μεταστάσεις.

Παρόλα αυτά, τόσο ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, όσο ο πρόεδρος Σταύρος Νατσιάβας και οι συνεργάτες τους, είναι αποφασισμένοι να το ...τερματίσουν. Ο Πιερικός θα προχωρήσει και αυτό είναι μονόδρομος για τον σύλλογο που εκπροσωπεί φέτος το ποδόσφαιρο της Πιερίας στην δεύτερη κατηγορία του ποδοσφαίρου της χώρας μας.

Μπορεί πρωτοβάθμια η αδειοδότηση να μην πάρθηκε λόγω παλαιότερων χρεών που βαρύνουν τον σύλλογο (προς ποδοσφαιριστές), αλλά κατατέθηκε η έφεση και υπάρχουν διαβεβαιώσεις και αισιοδοξία, ότι αυτή τη φορά θα λάβουν οι δικαστές υπόψιν τους την διοικητική - οικονομική υγεία των τελευταίων μηνών και θα κρίνουν την ΠΑΕ Πιερικός με τα σημερινά της δεδομένα και όχι με τα πεπραγμένα των προηγούμενων ετών. Ήδη μετοχικό κεφάλαιο και εγγυητική (σύνολο 500.000 ευρώ) καλύφθηκαν, την ώρα που άλλες ΠΑΕ δεν έχουν καν καταφέρει να ξεκινήσουν την διαδικασία.

Ανεξάρτητα με όλα αυτά, ο Πιερικός έχει κάνει τον σχεδιασμό του και κινείται ήδη στο πλάνο που δεν εγκλωβίζεται απο καμία απόφαση που αφορά την απόκτηση της αδειοδότησης ή το αντίθετο. 

Κατά 50% το ρόστερ της ομάδας έχει καλυφθεί ήδη με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές (τόσο απο πέρσι όσο και φετινά αποκτήματα), που θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν επαγγελματικά στο ποδόσφαιρο και να αναρριχηθούν ψηλότερα άν αποδείξουν ότι το θέλουν πραγματικά και μπορούν. 

Ένα ποσοστό 30% είναι οι παίκτες που έχουν (αποδεδειγμένα απο την περασμένη περίοδο) την εμπειρία και την ποιότητα να στηρίξουν την ομάδα στο υψηλότερο φετινό επίπεδο που θα αγωνιστεί και απομένει ένα 20% για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας για φέτος, με παίκτες που αποκτήθηκαν και θα αποκτηθούν, για να κάνουν την διαφορά.

Ο Πιερικός δε θα απομακρύνει όλους τους παίκτες του για να κάνει 25 νέες μεταγραφές και να θυμίσει στους φιλάθλους του ...ταινίες τρόμου που είδε στο πρόσφατο παρελθόν. Ο Πιερικός θα στηριχθεί στα δικά του παιδιά, τα οποία θεωρεί ότι είναι τα καλύτερα στον χάρτη του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Επάνω σε αυτά τα παιδιά θα χτίσει, θα συμπληρώσει, θα δουλέψει και θα δημιουργήσει την ομάδα της επόμενης δεκαετίας.

Δήμαρχος και διοίκηση είναι καθημερινά δίπλα στην ομάδα και στηρίζουν ιδιαίτερα θερμά το πλάνο που θα καταξιώσει και πάλι τον σύλλογο στη συνείδηση των φιλάθλων της Πιερίας. 

Υλικοτεχνικά συμπληρώνεται συνεχώς το απαραίτητο υλικό για να λειτουργεί άκρως επαγγελματικά ο σύλλογος (απο τον ιματισμό και τις εγκαταστάσεις, μέχρι τις απαραίτητες τεράστιες τηλεοράσεις, τους καταψύκτες, τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια) και να έχουν στη διάθεση τους τόσο οι προπονητές, όσο και οι ποδοσφαιριστές τα απαραίτητα, ώστε να δουλέψουν στον Πιερικό της επόμενης δεκαετίας!

Υπάρχει γνώση, υπάρχει εμπειρία, υπάρχει οικονομική σταθερότητα, υπάρχει χρόνος και υπομονή να γίνουν όλα όπως πρέπει, ώστε ο Πιερικός να εκπροσωπήσει επάξια την Πιερία, τους φιλάθλους και το όνομα του, στο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου