Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας απο τον ΠΙΕΡΙΚΟ! Στέλνει βοήθεια και ο ερασιτέχνης στους πυρόπληκτους!

 

Σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, στέκεται στο πλευρό των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας και απλώνει χέρι βοηθείας ώστε να απαλύνει τον πόνο και να "μαλακώσει" τις κακουχίες τους.

ΣΦΚ και ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ενωμένοι, στέλνουν το μήνυμα της ανθρωπιάς και της στήριξης. Αντιπροσωπεία του ερασιτέχνη ΠΙΕΡΙΚΟΥ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Αντώνη Κυριάκο, τον Γιάννη Λαζαρίδη και τον υπεύθυνο τεχνικό της Ακαδημίας Μανόλη Μπατσαρά, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του γυμναστηρίου Bootcampfitnesstudio, και πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας. Μαζί τους και ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ, Μπάμπης Πεΐδης.

Η θεάρεστη πρωτοβουλία των ιδιοκτητών του γυμναστηρίου να συνεισφέρουν με αυτό τον τρόπο απαλύνοντας τον πόνο αυτών των ανθρώπων που δοκιμάζονται, βρήκε πολλούς συμπαραστάτες στην πόλη μας και απο αυτό δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, που πάντα στο παρελθόν αντιμετώπιζε ανάλογες καταστάσεις με ευαισθησία και συναίσθημα στήριξης και ομοψυχίας.

Ενωμένος ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, για μια ακόμη φορά διατυμπανίζει το μήνυμα της ομοψυχίας και της κοινής συνεργασίας για έναν ισχυρό και μεγάλο σύλλογο τον οποίο μαζί υπηρετούν και εκπροσωπούν αλλά συνάμα όταν χρειαστεί, ΠΑΕ και ΣΦΚ, λειτουργούν απο κοινού για το συμφέρον και το ευρύτερο καλό της κοινωνίας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου