Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ είναι εθελοντική ομάδα, ποδηλατούν και προσφέρουν

 ΕΛ.Π.ΠΙ. «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ»

«Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. Η ελευθερία στηρίζεται στην γενναιότητα..» … απόσπασμα απο  τον λόγο "Περικλέους Επιτάφιος".

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ , είναι  εθελοντική  ομάδα :

 ποδηλατούν ασφαλώς περισσότερο από 26 χρόνια…

Προσφέρουν εθελοντικά περισσότερο από 35 χρόνια  , με απόλυτο σεβασμό στον συνάνθρωπο, την φύση ,το περιβάλλον …και οπουδήποτε  και οποτεδήποτε τους ζητηθεί και μπορούν να προσφέρουν.

Η φετινή χρονιά είναι δύσκολή και κάθε χρονιά από εδώ και πέρα θα χειροτερεύει . Το χειρότερο όν και με αποδείξεις είναι ο άνθρωπος!  Ας προσπαθήσουμε να αυτοδιαψευθούμε. Ας προσπαθήσουμε –όσο μπορεί ο καθένας- για ένα καλύτερο αύριο. Τρόποι υπάρχουν πολλοί , ας διαλέξει ο καθένας τον δικό του.

Από την πρώτη στιγμή για φέτος , που μάθαμε ότι ζητάνε εθελοντές για τα SEATRACK στον Δήμο Κατερίνης , προσφερθήκαμε αμέσως! Αν και περισσευούμενο χρόνο δεν είχαμε  και …μετά ήρθαν οι φωτιές ! Ακόμα μακριά μας , αλλά για να μην ζήσουμε τον εφιάλτη  των 90¨ (οι παλιοί δασάρχες και ορειβάτες  θα θυμούνται) ή της Εύβοιας δηλώνουμε παρόν και στο κάλεσμα του ΕΟΣ Βροντούς για φύλαξη του Ολύμπου , χάνοντας πολύτιμες ώρες από τον βραδινό μας ύπνο (αφού το ξαναήπαμε : χρόνο ΔΕΝ έχουμε). Το ευχάριστο, ξαναβρήκαμε παλιούς φίλους , που σαν σύμπτωση ήταν εθελοντές ΟΠΟΥ πηγαίναμε και εμείς!  

Καλό και ΑΣΦΑΛΕΣ καλοκαίρι

 Συντονιστής  ΕΛ.Π.ΠΙ.  

ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΜΗΛΙΩΡΗΣ 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου