Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Στην 4η ημέρα προετοιμασίας του ο Πιερικός στην Σερβία (φωτο-βίντεο)


Η προετοιμασία του Πιερικού συνεχίζεται στην Γιαγκόντινα της Σερβίας, με τους Κατερινιώτες να μπαίνουν σήμερα το πρωί στην 5η ημέρα παραμονής τους εκεί και την 4η ημέρα των προπονήσεων.
Τόσο χθές Πέμπτη (26/8), όσο και σήμερα Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις, με τους παίκτες του Πιερικού να δουλεύουν σε υψηλή ένταση και να "καταπίνουν"  πολλά χιλιόμετρα στο κομμάτι της φυσικής τους κατάστασης, ενώ γίνεται εξαιρετική δουλειά και στο μοντάρισμα της ομάδας, με καθημερινό ασκησιολόγιο σε θέματα τακτικής και προπονήσεων με μπάλα.


Οι προπονήσεις χθές και σήμερα θα γίνουν στα βοηθητικά των αθλητικών εγκαταστάσεων του σταδίου, γιατί η τοπική ομάδα δίνει αύριο, το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της για το πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής Σερβίας, το οποίο θα παρακολουθήσει και η αποστολή του Πιερικού, προσκεκλημένη απο την ΦΚ Γιαγκόντινα.  

Αύριο Σάββατο (28/8) θα πραγματοποιηθεί μόνο πρωινή προπόνηση.

Υπάρχει ικανοποίηση απο το τεχνικό τιμ για την ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών στις απαιτήσεις της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, με το επίπεδο της προετοιμασίας που γίνεται, να είναι ανάλογο αυτών των απαιτήσεων.
Μετά τη νίκη επι της τοπικής ομάδας της Γιαγκόντινα, έχει προγραμματιστεί την ερχόμενη Δευτέρα νέο φιλικό παιχνίδι, με ομάδα της περιοχής που επίσης είναι υψηλού δυναμικού, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο κέρδος για τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού. Τέλος, στις προπονήσεις συμμετέχει ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Καρβούνης, ο οποίος αποκτήθηκε απο την ομάδα της Πιερίας και σύντομα θα ανακοινωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου