Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Για τους φίλους του Πιερικού που θέλουν να δούν το σημερινό φιλικό στα 3-5 Πηγάδια

 

Το απαγορευτικό που έχει τεθεί σε εφαρμογή και ισχύει μέχρι αύριο, πρωί Δευτέρας στις 6 π.μ. θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους οι φίλοι του Πιερικού, οι οποίοι θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας με την Κ19 ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Όπως έγινε γνωστό, το φιλικό θα γίνει στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας και την περιοχή της Κατσούφλιανης όπου και πραγματοποιούν την προετοιμασία τους οι νεαροί ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων. Η μετάβαση όμως και η πρόσβαση στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα, δεν είναι σίγουρη αφού υπάρχουν μπλόκα της αστυνομίας και πραγματοποιούνται έλεγχοι προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος δασικών πυρκαγιών.

Για να μην ταλαιπωρηθούν οι φίλαθλοι που θέλουν να ταξιδέψουν για να δούν το φιλικό παιχνίδι, να φροντίσουν πρώτα να εξασφαλίσουν την ομαλή τους μετακίνηση πρός το Βέρμιο και το γήπεδο που θα γίνει η αναμέτρηση.

Έως 9 Αυγούστου και ώρα 6 π.μ. 

Απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Σε συνέχεια της από 5 Αυγούστου 2021 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ A’ 138/05.08.2021), τονίζεται η πιστή εφαρμογή των διαλαμβανομένων, από το σύνολο των πολιτών, προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος δασικών πυρκαγιών και να διασφαλιστεί το φυσικό περιβάλλον, η ανθρώπινη ζωή και υγεία. 

Συγκεκριμένα

Απαγορεύεται, στο σύνολο της Επικράτειας:

Η με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε (α) περιοχές NATURA, (β) δάση, (γ) εθνικούς δρυμούς, (δ) αισθητικά δάση και (ε) άλση εντός οικιστικών ιστών. Για κάθε παράβαση επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου