Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

ΓΑΣ Σβορώνου - Πανσερραϊκός 2-0 σε φιλική αναμέτρηση (φωτο)

 

Ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα (8/8) το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λ. Ξανθόπουλος ανάμεσα στην ομάδα μας και την ομάδα του Πανσερραϊκού. Η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 χάρη στα γκολ των Κυπαρίσση και Σαρρή, από ένα σε κάθε ημίχρονο! 

Το πρώτο γκολ επετεύχθη μετά από ωραία ατομική ενέργεια και τρομερό τελείωμα του ΚυπαρίσσηΝ.  με σουτ έξω από την περιοχή. Ενώ το 2-0 έκανε ο Σαρρής στο β΄μέρος, μετά από ωραίο συνδυασμό του Αποστολίδη με τον Ζώβληκα Κ., που έσπασαν το τεχνικό οφσαϊντ των παικτών του Πανσερραϊκού, με τον τελευταίο να σπάει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Σαρρής έκανε το τελικό 2-0!

 Γενικότερα το παιχνίδι κύλησε σε αρκετά γρήγορο τέμπο, με την ομάδα των Σερρών να έχει την κατοχή της μπάλας καθ' όλη σχεδόν την  διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο η ομάδα μας δεν δέχτηκε πολλές ευκαιρίες, αντίθετα κατάφερε να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, πέρα από τα δυο γκολ που πέτυχε.

Εντεκάδες:

Γ.Α.Σ Σβρορώνος: Παπατολίκας- Λαγδάρης (Χατζηθεοδωρίδης λ.τ),Τροϊρης, Κωτσιόπουλος, Καρτσαμπάς - Δημητρουλόπουλος, Ζώβληκας Δ., Κυρτέγος - Βούλγαρης Χ., Κυπαρίσσης Ν., Μακράκης.

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν: Αδάμος, Βούλγαρης Ν., Αποστολίδης, Καταχιώτης, Τσάνι, Ζώβληκας Κ., Κυπαρίσσης Γ., Δελαβερίδης, Σαρρής 

Πανσερραϊκός: Γιαννακίδης - Κασμερίδης, Μαρτσιόνι, Ζέρης, Σιδηρόπουλος, - Κρητικός, Σοφιανός, Ανάκογλου - Μασκανίδης, Χικάμ, Θεοδωρίδης

Στο β΄μέρος αγωνίστηκαν: Γιανναράκης, Κουρσάρης, Κόντσι, Πίντο, Έππας, Ολαϊταν, Τσιμίκας, Αντωνίου, Μέσσι, Παπαβασιλείου και Όλσι

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστούν θερμά την ομάδα του Πανσερραϊκού, και της εύχονται καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία!

Φωτο - Μαραντίδης Χριστόφορος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου