Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός Κ19 - Πιερικός 2-2 σε φιλικό προετοιμασίας (φωτο)


Ισόπαλος 2-2 ήρθε ο Πιερικός στο πρώτο φιλικό που έδωσε στα πλαίσια της προετοιμασίας του, με αντίπαλο την Κ19 ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιά. Το φιλικό πραγματοποιήθηκε στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου και προετοιμάζονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων.
Με νεαρούς ποδοσφαιριστές και ο Πιερικός στην σύνθεση του αλλά και πολλούς υπο δοκιμήν, εκ των οποίων ο ένας, πέτυχε και τα δυο τέρματα της ομάδας της Πιερίας.


Το τεχνικό επιτελείο του Πιερικού, έδωσε χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που στελέχωσαν τις δυο ενδεκάδες που χρησιμοποίησε, μια σε κάθε ημίχρονο. Οι τυπικά γηπεδούχοι πιο έτοιμοι αφού έχουν ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία τους και έχουν περισσότερη δουλειά στα πόδια τους αλλά και τα νέα παιδιά του Πιερικού, εξίσου ταλαντούχα και ευδιάθετα, αν και ανέτοιμα σχετικά με τους αντιπάλους τους.



Μπορεί η εμφάνιση να μην έφερε τη νίκη, άφησε όμως ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Κατερινιώτικης ομάδας, γιατί οι νεαροί ποδοσφαιριστές της είχαν σε γενικές γραμμές καλή παρουσία και πήραν χρόνο συμμετοχής απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει υψηλές προσδοκίες, παίζοντας για  την εποχή και κατά διαστήματα, καλό ποδόσφαιρο.

Στο Βέρμιο δεν ταξίδεψαν οι Δεμηρτζόγλου, Τζήμας, Μηλιώτης, Δημηνάς, Μπουόλι (έρχεται σε 10 ημέρες), Χαρτσιάς (αύριο θα είναι στην Κατερίνη). Τέλος, πολύ κοντά στην ανανέωση είναι και ο Γκατσολάρι που αναμένεται να ξαναφορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα με το (Π) στο στήθος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου