Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Νίκη με σκορ 0-4 ο Πιερικός επι της ΦΚ Γιαγκόντινα

 

Φιλική νίκη με το ευρύ 0-4  πέτυχε ο Πιερικός στην Σερβία, στο πρώτο του παιχνίδι που έδωσε με αντίπαλο την τοπική ΦΚ Γιαγκόντινα. Τα γκολ της ομάδας της Πιερίας, πέτυχαν οι Μουρατίδης και Χαρτσιάς στο πρώτο μέρος, Δεμηρτζόγλου και Μότα στην επανάληψη.

Ο Πιερικός ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, η οποία διεξήχθη κάτω απο αρκετά χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για την προετοιμασία στην Σερβία, αφού οι παίκτες δουλεύουν σε υψηλούς ρυθμούς και ο καιρός ευνοεί τις προσπάθειες τους, κάτι που σίγουρα δεν ίσχυε κατά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Κατερίνη.


Το φιλικό διεξήχθη σε άλλο γήπεδο και όχι στο στάδιο της πόλης και η αιτία γι αυτό είναι η βροχή που ρίχνει χθές και σήμερα στην πόλη της Σερβίας, με τους ανθρώπους της τοπικής ομάδας να προφυλάσσουν τον αγωνιστικό χώρου του σταδίου, γιατί το Σάββατο παίζουν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος τους.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι:

Ράντος, Τοπαλίδης, Κόλα, Γιαλαμίδης, Χατζηδίμπας, Χαρτσιάς, Καγκελίδης, Καρακίτσιος, Μηλιώτης, Μουρατίδης και Φωκαΐδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι:

Τζήμας, Πέλκας, Χαρτσιάς, Χατζηδίμπας, Δεληγιάννης, Μαυρίδης, Δεμηρτζόγλου, Μότα, Ίτσιος, Μιτακίδης και Σκαμπαρδώνης.

Προφυλάχθηκε ο Ζαφειράκης γιατί ένιωθε ενοχλήσεις στο στομάχι του, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο τραυματίας Τσενεκλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου