Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Νίκη με 0-3 ο ΓΑΣ στον Κολινδρό - Νέο φιλικό με Πιερικό την Κυριακή στο Σβορώνο

 

2ο φιλικό προετοιμασίας για την ομάδα μας σήμερα στο Κολινδρό, αντιμετωπίζοντας την τοπική Αναγέννηση! Ο Γ.Α.Σ Σβορώνος επικράτησε εύκολα με 0-3!

Η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη εμφανίστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη απέναντι στο αξιόλογο σύνολο του Κολινδρού,  πετυχαίνοντας  την 2η νίκη σε ισάριθμα φιλικά. Στο 1ο ημίχρονο,  η ομάδα μας είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού,  έχοντας την κατοχή και τις ευκαιρίες, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε κάποιο γκολ. Εν τέλει στο 40ο λεπτό ο Χατζηθεοδωρίδης πρόλαβε την έξοδο του Τόλιου, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Δημητρουλόπουλου,  και κέρδισε το πέναλτι, πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Ν.Κυπαρίσσης (σκοράροντας για 2ο διαδοχικό ματς). 

Στο δεύτερο  ημίχρονο, η ομάδα ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα,  διευρύνοντας την νίκη της. Το 0-2 έκανε ο Αποστολίδης με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή,  μετά την πίεση που άσκησε η ομάδα σε όλο το γήπεδο! Το 0-3 προήλθε μετά το κόρνερ του Κυρτέγου και το φοβερό βολ-πλανε ,μέσα από την μικρή περιοχή του Θανάση Τριανταφύλλου!

Εντεκάδα: Παπατολίκας - Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Τροΐρης, Καρτσαμπάς - Δημητρουλόπουλος, Ζώβληκας Δ.,  Κυρτέγος  - Βούλγαρης Χ., Χατζηθεοδωρίδης,  Κυπαρίσσης Ν.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν: Ξανθόπουλος, Τριανταφύλλου, Σαρρής, Δελαβερίδης, Βούλγαρης Ν., Κυπαρίσσης Γ., Μανουσαρίδης, Ζώβληκας Κ., Αποστολίδης

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ ευχαριστούν την Αναγέννηση Κολινδρού για την άψογη φιλοξενία τους!


Φιλικό προετοιμασίας!

Μια ακόμη σπουδαία φιλική αναμέτρηση, αυτή τη φορά με τον Πιερικό θα δώσει η ομάδα μας στο πλαίσιο της θερινής προετοιμασίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Σβορώνου "Λ. Ξανθόπουλος" την Κυριακή 22 Αυγούστου στις 6 μ.μ.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου