Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Tosca beach, Ultra all inclusive: Ένας παράδεισος στην Καβάλα, ιδιοκτησία δικών μας ανθρώπων! (φωτο)

 
“Το Tosca”, όπως δήλωσε στο GRTimes.gr ο πρώην διευθυντής των Bomo Hotels και τώρα πλέον ξενοδόχος, “αποτελεί μόνο την αφετηρία σε αυτό το νέο ξεκίνημα που στηρίζουν οι Κατερινιώτες επιχειρηματίες Διονύσης Πριόνας, Βασίλης Πριόνας και Αθανάσιος Οικονομίκος. Στόχος μας είναι η διαχείρισης μίας αλυσίδας παραθεριστικών ξενοδοχείων, στις κατηγορίες των 4 και 5 αστέρων, που πολύ πιθανό θα περιλαμβάνει  μονάδες σε νησιά όπως Κρήτη, Ρόδος, Κέρκυρα, ενδεχομένως και στη Χαλκιδική”.
Δείτε τι γράφει στο  athensvoice.gr η Μανίνα Ζουμπουλάκη και γνωρίστε μέσα απο φωτογραφίες, κάποιους απο τους χώρους του πανέμορφου ξενοδοχείου της Καβάλας:

"Σε διάφορες φάσεις της ζωής μου έχω μείνει σε μπάνγκαλοουζ στην Τόσκα: σεμνά τετράγωνα σπιτάκια που βλέπουν τη θάλασσα, στην πράσινη πλαγιά του κόλπου, έξη χιλιόμετρα έξω από την Καβάλα. Έχω πάει πολλές φορές για μπάνιο στην Τόσκα, επειδή η παραλία είναι τέλεια, πεντακάθαρη, με στρόγγυλη άμμο που δεν κολλάει απάνω σου και με εξωτική θάλασσα.

Χάρηκα όταν έμαθα ότι ανακαινίστηκε το συγκρότημα, έγινε «Tosca beach, Ultra all inclusive», μου το είπανε με ενθουσιασμό φίλοι Καβαλιώτες που άρχισαν να ξαναπηγαίνουν στην πλαζ. Είναι μια πολύ καλά οργανωμένη, μεγάλη, δροσερή παραλία, ακόμα και στις τρελές ζέστες. 

Τα μπάνγκαλοουζ, ανακαινισμένα κι αυτά, είναι όμορφα, με όλες τις ανέσεις (εννοείται), με μπαλκονάκια πάνω από τη θάλασσα...



Το συγκρότημα έχει ωραίο μπιτς μπαρ και καφέ, μεγάλη παιδική χαρά ιδανική για παιδικά πάρτι, δύο εστιατόρια, χώρους συνεδριάσεων, αίθουσες, σαλόνια, μπαλκόνια − κι έναν πολύ καλό σεφ στα εστιατόρια, τον βραβευμένο Παναγιώτη Μίχα. 

Μπορείς άνετα να μην βγεις καθόλου από τον κόλπο της Τόσκα(ς), η αμμουδιά είναι τόσο κούκλα που δεν θέλεις πραγματικά να κουνήσεις. Οι Καβαλιώτες πηγαίνουν για μπάνιο ή για φαγητό στην Τόσκα – οι δύο πιο κοντινές οργανωμένες, υπέροχες παραλίες έξω από την πόλη είναι η Τόσκα και ο επίσης ωραίος Μπάτης. 

Τόσο ο Μπάτης όσο και η Τόσκα έχουν έναν αέρα δεκαετίας του '70 που θυμίζει Ωνάση, ταινίες με τον Φαίδωνα Γεωργίτση και (για εμένα) κοπάνες από τα μαθήματα λίγο πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς.



Η Τόσκα είναι ιδανική για μήνα του μέλιτος – γαλήνια, πράσινη και θαλασσινή. Αλλά βέβαια δεν είναι ανάγκη να κουκουλωθεί κανείς για να περάσει ωραία, καθόλου μάλιστα: η Τόσκα προσφέρεται μια χαρά για διακοπές, οικογενειακές, παρείστικες ή Σαββατοκύριακα-δραπετεύσεις. Αρκεί να σας αρέσει η θάλασσα. Και ο καθαρός αέρας, η στρόγγυλη άμμος, οι ανέσεις και το καλό φαγητό."

Τosca Beach Hotel, Λεωφόρος Παλιού 1, Καβάλα, 65404, τηλ. 2510244765

e-mail: vminou@tosca.gr/ reservations@tosca.gr

site: www.tosca.gr








Πηγή: www.athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου