Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Συνάντηση του δημάρχου Κατερίνης με τον διοργανωτή του Φεστιβάλ «Τημενίδαι ΧΟΥΡΟΝ»

 

Με τον δάσκαλο πολεμικών μαχητικών τεχνών και διοργανωτή του Φεστιβάλ Τημενίδαι ΧΟΥΡΟΝ, κ. Κώστα Χουρίδη, συναντήθηκε στο γραφείο του, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Ο δήμαρχος Κατερίνης, συνεχάρη τον κ. Χουρίδη για την επιτυχή διοργάνωση του 4ου Φεστιβάλ «Τιμενίδαι ΧΟΥΡΟΝ», που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας στις 11 Ιουλίου.

Ο Κώστας Χουρίδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη συνεχή και αμέριστη συμπαράστασή του στον Σύλλογο ΑΣΚ ΧΟΥΡΟΝ και του προσέφερε αναμνηστικό έπαθλο και μετάλλιο του Φεστιβάλ. Επιπλέον, όπως είπε «μετέφερε όλη την θετική αύρα με την μεγάλη συμμετοχή μαχητικών σχολών και την εκτίμηση των δασκάλων προς το Φεστιβάλ.»

Ο κ. Κουκοδήμος εξέφρασε την ευχή το Φεστιβάλ Τημενίδαι το 2022 να έχει ανάλογη επιτυχία και με παρουσία κοινού

Ο Κώστας Χουρίδης για την εκδήλωση

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών σε συνεργασία με τον ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ Κατερίνης , φροντίζουν να γίνεται η πόλη της Κατερίνης  πόλος έλξης αθλητών και μαχητικών σχολών από όλες τις γωνιές της Ελλάδας. Το Φεστιβάλ διεξήχθη σύμφωνα με τα πρωτόκολλα Υγείας κατά της πανδημίας όπου και τηρήθηκαν αυστηρά τα μέτρα προστασίας.

Με τιμή 

Κωνσταντίνος Χουρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου