Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Αγιασμό και έναρξη προετοιμασίας ο ΓΑΣ Σβορώνου (φωτο)



Ξεκίνησε χθές η προετοιμασία του ΓΑΣ Σβορώνου. Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης με τους ποδοσφαιριστές του έκαναν την πρώτη προπόνηση της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021, με αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ομάδας και υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα.
Λίγο νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, τον οποίο τέλεσε ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος, με πολλούς φίλους της ομάδας να δίνουν το παρόν στις εγκαταστάσεις του ΓΑΣ στον Σβορώνο. 



Ο Γραμματέας του δήμου Κατερίνης Κώστας Λιακόπουλος, εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και μετέφερε τον χαιρετισμό του λέγοντας τα εξής:

"Θέλω να συγχαρώ τη νέα διοίκηση που προέκυψε μετά τις πρόσφατες εκλογές. Νέα παιδιά με όρεξη να προσφέρουν στην τοπική ομάδα. Να ευχηθώ εκ μέρους του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου μια καλή ποδοσφαιρική δουλειά, χωρίς προβλήματα για ποδοσφαιριστές και διοίκηση αλλά κυρίως χωρίς περιοριστικά και προβλήματα που αντιμετώπισε πέρσι ο αθλητισμός λόγω της πανδημίας.
Ο Δήμος Κατερίνης, θα σταθεί αρωγός σε όλες τις τοπικές ομάδες και στο Σβορώνο. Είμαστε κοντά σας και θα στηρίξουμε την προσπάθεια της νέας διοίκησης, τον πρόεδρο Γιάννη Τρελλόπουλο και όλη την ομάδα. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!"


Μεταξύ άλλων στο γήπεδο βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιος Τόκας, ο πολιτευτής ΝΔ νομού Πιερίας Σπύρος Κουλκουδίνας,  ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Γιώργος Κυριακίδης, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΚ Γιάννης Συμεωνίδης, ο πρόεδρος της επιτροπής παιδείας δήμου Κατερίνης Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος ο πρόεδρος της Δ.Κ. Σβορώνου Χρήστος Κωνσταντινίδης, άνθρωποι της περιοχής αλλά και του ποδοσφαίρου.

Στο τέλος ακολούθησε μπουφές με πλούσια εδέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου