Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Επιτυχίες για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Λιτοχώρου

Οι επιτυχίες στους αγώνες αντισφαίρισης συνεχίζονται για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Λιτοχώρου το τελευταίο δεκαήμερο.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα, στην κατηγορία Αγόρια 10 ετών (Α10) στη Ραφήνα, ο Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος, που προπονείται στον Όμιλο Αντισφαίρισης Λιτοχώρου, κατέλαβε την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Επίσης, το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουλίου, στην κατηγορία Κορίτσια και Αγόρια 14 ετών (Κ14 και Α14)στο Ε3 στη Βέροια, η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Λιτοχώρου Κάτια Καλαϊτζή κατέλαβε την πρώτη θέση και η Κατερίνα Ουσταμπασίδου, που προπονείται στον Όμιλό μας,κατέλαβε την τρίτη θέση. Στην ίδια διοργάνωση οι αθλητές μας Σταύρος Αντωνίου και Μελίνα Αργυροπούλου έφτασαν στην τελική οκτάδα. 

Είναι σαφές πλέον ότι η παρουσία των αθλητών μας είναι σημαντική σε όλες τις διοργανώσεις και ευχόμαστε αυτή η πορεία να συνεχιστεί και να διακριθούν και άλλοι αθλητές και αθλήτριές μας. Εκφράζουμε για άλλη μια φορά τα συγχαρητήριά μας σε όλα τα παιδιά, τους γονείς τους που τα στηρίζουν ολόψυχα και φυσικά στον προπονητή του Ομίλου Αντισφαίρισης Λιτοχώρου, Χρήστο Μαρινίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου