Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Σήμερα, θα είμαστε όλοι εκεί! Στην παρθενική προβολή του ντοκιμαντέρ "Χρυσή Αυγή - Υπόθεση όλων μας", στον Θερινό Κινηματογράφο του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης

Σήμερα, Τρίτη 20 Ιουλίου 2021, ώρα 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης, θα προβληθεί για πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ της Angelique Κουρούνη "Χρυσή Αυγή - Υπόθεση όλων μας".

Η πολυβραβευμένη της ταινία αποτελεί μοναδικό ντοκουμέντο της δικής της Χρυσής Αυγής, έχει τεράστια ιστορική σημασία και πραγματοποιεί την παγκόσμια πρεμιέρα της στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας, η απόφαση των συντελεστών να επιλέξουν τον Καπνικό Σταθμό για την παρθενική προβολή της ταινίας μετά τις 18 διακρίσεις που απέσπασε παγκοσμίως, μεταξύ αυτών, 3 στο 23ο Διεθνές Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας να φιλοξενούμε προσωπικά την σκηνοθέτη και τον σεναριογράφο της ταινίας με τους οποίους θα συζητήσουμε μετά την προβολή.

Αποτελεί όμως και μεγάλη ευθύνη για εμάς τους οικοδεσπότες, η προβολή της ταινίας να γίνει σε μία κατάμεστη αυλή, ως ελάχιστη αναγνώριση για για το δύσκολο έργο των συντελεστών του ντοκιμαντέρ αλλά και την στάση μας απέναντι στο φαινόμενο του ναζισμού στη χώρα μας.

Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε όλοι εκεί και να θεωρήσουμε τη συμμετοχή μας προσωπική υπόθεση, χωρίς να σκεφτούμε ότι αυτό θα το πράξουν κάποιοι άλλοι για μας. Γιατί θα ήταν κρίμα να πραγματοποιηθεί η προβολή ενός τόσο σημαντικού ντοκιμαντέρ χωρίς τον αριθμό επισκεπτών που αρμόζει σε μία τέτοια εκδήλωση.

Είναι υπόθεση όλων μας! Για αυτό θα είμαστε όλοι εκεί! Καλέστε φίλους και γνωστούς και ελάτε να μιλήσουμε! Να συζητήσουμε με τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα από όλους το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής κι όλες τις λεπτομέρειες των δράσεων αυτής της εγκληματικής οργάνωσης.

ΥΓ: Η ταινία θα προβληθεί ακόμη και σε περίπτωση κακοκαιρίας διότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ο ημιυπαίθριος χώρος στο Αράνι. Θα διατεθούν 150 καρέκλες σκηνοθέτη, 10 τραπεζάκια και πάγκοι σε περίπτωση που προσέλθουν περισσότεροι επισκέπτες (μέγιστος αριθμός 300). Τα αναψυκτικά μπορείτε να τα φέρετε μαζί σας. Εμείς θα φροντίσουμε για το κρύο νερό, στην αυλή μας πάντα, σε γυάλινα ποτηράκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου