Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Αιγινιακός: Ξανά στον πάγκο ο Γιώργος Ντάμτσιος - Ανανέωσε ο Θέμης Παπαδόπουλος

Παπαδόπουλος Θ. - Αργυρόπουλος Δ. ( Αντιπρόεδρος )

 Ο Αιγινιακός και ο Προπονητής Γιώργος Ντάμτσιος θα πορευτούν από κοινού και τη νέα αγωνιστικη περιόδο . Οι δύο πλευρές εδώ και αρκετό καιρό έχουν συμφωνήσει ( ακόμα και στις λεπτομέριες ) ,απλά οι Διοικούντες του σωματείου της Βόρειας Πιερίας ήθελαν πρώτα να ολοκληρωθούν τα Διοικητικά του συλλόγου ( εκλογές ) και μετά να γίνει η επίσημη ανακοίνωση της παραμονής του 39χρόνου Ημαθιώτη πετυχημένου τεχνικού , στο τιμόνι της τεχνικής  ηγεσίας των Αιγινιωτών . 

Αναμφισβήτητα  τόσο ο Αιγινιακός , οσο και και ο κύριος Ντάμτσιος  , είναι εκατέρωθεν ικανοποιήμενοι , καθώς υπάρχει ταύτιση αποψέων και πλάνων , από την πρώτη στιγμή , που ανέλαβε τους " μπλέ " , με συνέπεια  η  ανανεώση της συνεργασίας , να είναι  θέμα λίγων λεπτών . Ήδη έχουν προχωρήσει ο σχεδιασμός και η οργάνωση  για την καινούργια σαιζόν με κύριο μέλημα να παραμείνει ο βασικός κορμός παικτών , της περυσινής χρονιάς και να γίνουν μικρές προσθήκες με στόχους , που έχουν εντοπισθεί. Σύντομα θα υπαρξούν οι σχετικές ανακοινώσεις .

Ο κ. Ντάμτσιος δήλωσε επιγραμματικά : "  Έμεινα στον Αιγινιακό , για δύο λόγους Γιατί έχει τεράστια ιστορία και βαριά φανέλα . Και φυσικά για να ολοκληρώσουμε αυτό , που δεν μας άφησε ο κωρονοιός πέρυσι , δηλαδή να πάρουμε τον τίτλο και να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας , αξιοποιώντας παράλληλα και τα νεαρά παιδιά της Ακαδημίας , στην οποία να πώ ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά " .

Ανανέωση με Θέμη Παπαδόπουλο 

Συνεχίζει για 3η χρονιά στον Αιγινιακό ο αμυντικός άσσος Θέμης Παπαδόπουλος . Ο πρώην παίκτης της Νίκης Αγκαθιάς , ξεχώρισε ιδιαίτερα στην Αιγινιώτικη ομάδα στα προηγούμενα δύο πρωταθλήματα , που ως γνωστόν δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Ο 22χρόνος ποδοσφαιριστής αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά , την προσπάθεια για την άνοδο του Αιγινιακού στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Ο Αιγινιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του , για 3ο χρόνο , με τον ποδοσφαιριστή Θέμη Παπαδόπουλο . Και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά , γεμάτη υγεία και επιτυχίες .

Το Δ.Σ.

Ανταπόκριση - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου