Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Στην Πιερία οι Διασυλλογικοί Ομαδικοί Αγώνες Σκάκι του Προκριματικού Ομίλου Α’ Εθνικής Κεντροδυτικής Μακεδονίας

 

10-11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

«Σιμουλτανέ» αγώνες σκάκι με τον πρωταθλητή Ελλάδας Γρηγόρη Βαρδάκα - Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών

Οι Διασυλλογικοί Ομαδικοί Αγώνες Σκάκι του Προκριματικού Ομίλου Α’ Εθνικής της Κεντροδυτικής Μακεδονίας θα διεξαχθούν στην Παραλία Κατερίνης, το Σαββατοκύριακο, 10 – 11 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο «MediterraneanVillageHotelandSpa 5*». Τους αγώνες διοργανώνουν η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Δυτικής Μακεδονίαςκαι ο Σκακιστικός Όμιλος Κατερίνης σε συνεργασία με την εταιρείαOPENWAYSEvents&Travel. 

Διευθυντής των αγώνων είναι ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ .Ευστάθιος Θεοφυλακτίδης, ενώ οι διαιτητές θα οριστούν από τον Σκακιστικό Όμιλο Κατερίνης με επικεφαλής τον Πρόεδρο Στέφανο Βαρδάκα. Σε 10 σκακιέρες θα αγωνιστούν οι κατηγορίες γυναικών, νεανίδων, κορασίδων, ανδρών – γυναικών, παίδων – κορασίδων, παμπαίδων – παγκορασίδων. Η πρωταθλήτρια ομάδα προβιβάζεται στο Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής 2021. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με ελβετικό σύστημα 5 γύρων.Κύπελλα θα δοθούν στις 3 πρώτες ομάδες της κατάταξης.

Ανοιχτές δράσεις για το κοινό

Ο πρωταθλητής Ελλάδας Γρηγόρης Βαρδάκας θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα μέχρι 15 άτομα (Σιμουλτανέ) ηλικίας 6-12 ετών, την Κυριακή 11 Ιουλίου, στις 4 το απόγευμα. Τα παιδιά που επιθυμούν να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση παρακαλούνται να το δηλώσουν στο e-mail της διοργανώτριας εταιρείας open@openways.gr .

Επίσης, υπάρχει δυνατότητα ορισμένος αριθμός ατόμων να παρακολουθήσει τους αγώνες τόσο κατά τη διάρκεια του Σαββάτου όσο και την Κυριακή. 

Η συμμετοχή στις παραπάνω δράσεις είναι δωρεάν, οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με αίτημα στο συγκεκριμένο e-mail, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και απαραίτητη είναι η επίδειξη αρνητικού τεστ για τον covid-19.

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η αγωνιστική – Σάββατο 10/07/2021 – 17:00 (Mediterranean Village Spa Κατερίνη)

2η αγωνιστική – Κυριακή 11/07/2021 – 10:00 (Mediterranean Village Spa Κατερίνη)

3η αγωνιστική – Κυριακή 11/07/2021 – 17:00 (Mediterranean Village Spa Κατερίνη)


Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Όλοι οι συμμετέχοντες στους αγώνες και οι παρευρισκόμενοι εντός της αίθουσας, πρέπει να έχουν κάνει RapidTest ή να έχουν αποδεικτικό περάτωσης εμβολιασμού μέχρι και 15 ημέρες πριν την συμμετοχή τους στον συγκεκριμένο αγώνα. Εντός της αίθουσας και κατά τη διάρκεια των αγώνων ισχύουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΕΣΟ και της ΓΓΑ (χρήση μάσκας, αντισηπτικά στα χέρια, αποστάσεις μεταξύ παικτών κ.λπ). 

Πληροφορίες κρατήσεων / συμμετοχών στο e-mail: open@openways.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου