Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Είδε τους "μικρούς" ο Θάνος Κούρτογλου

 

Μετά τα δοκιμαστικά που προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες απο την ΠΑΕ Πιερικός, ακολούθησε η χθεσινή προπόνηση στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Α΄ΔΑΚ, με τον Θάνο Κούρτογλου να παίρνει την πρώτη εικόνα των νεαρών ποδοσφαιριστών του.

Ήταν ουσιαστικά μια πρώτη γνωριμία προπονητή και παικτών, πρίν δώσουν το ραντεβού της πρεμιέρας της προετοιμασίας τους, που δρομολογείται για τα μέσα Αυγούστου. Ο Κατερινιώτης προπονητής συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές, κράτησε κάποια απο τα στοιχεία που θέλησε να έχει και στη συνέχεια δούλεψε στον αγωνιστικό χώρο μαζί τους. 

Θα γίνουν σίγουρα προσθέσεις ενίσχυσης του ρόστερ, ίσως και κάποιες αποχωρήσεις, ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα Κ19 του Πιερικού και να αποτελέσει το εφαλτήριο για την σωστή προετοιμασία των νεαρών παικτών, ένα βήμα πριν προωθηθούν στην ανδρική ομάδα. Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι αυτό, γιατί γνωρίζουν καλά την ποδοσφαιρική ιστορία του συλλόγου και ξέρουν ότι ο Πιερικός και η Πιερία γενικότερα, έχουν δείξει το δρόμο σε πολλούς μεγάλους και καταξιωμένους ποδοσφαιριστές στο παρελθόν. Ποδοσφαιριστές με καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν την προπόνηση, ο Μάριος Παναγιώτου και ο Ηλίας Αδαμόπουλος απο το τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας και ο Μπάμπης Πεΐδης, γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Πιερικός. Η παρουσία των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι έντονη και θα συνεχίσει να είναι, με τις κινήσεις που γίνονται στην δεύτερη ομάδα του Πιερικού, να εξασφαλίζουν την επαγγελματική λειτουργία σε όλους τους τομείς της ΠΑΕ της Πιερίας.  Τόσο λειτουργικά, όσο και αγωνιστικά.

Τέλος σε συζητήσεις με την διοίκηση του Πιερικού βρίσκεται ο γυμναστής Δημήτρης Βλάχος, για να αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών σαν συνεργάτης του Θάνου Κούρτογλου.  Σύντομα θα ανακοινωθεί το τεχνικό επιτελείο, που θα περιλαμβάνει και προπονητή τερματοφυλάκων. Κινήσεις που αποδεικνύουν έμπρακτα, αυτά που αναφέρει το ρεπορτάζ πιο επάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου