Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Εβδομάδα ανανεώσεων και μεταγραφών στην ΠΑΕ της Πιερίας

Ποδοσφαιριστές που παραμένουν στο ρόστερ αλλά και μεταγραφές ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πιερικός, με μια εβδομάδα εξελίξεων να κυλάει για τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας.

Πρωταρχικός στόχος είναι να παραμείνουν στην ομάδα οι παίκτες που ζήτησε το τεχνικό επιτελείο και επάνω σε αυτούς να συμπληρωθεί και να "χτισθεί" ο Πιερικός της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου μετά την άνοδο στην SL2. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των ανθρώπων της ΠΑΕ της Πιερίας, οι εξελίξεις θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα στους ίδιους ρυθμούς, με επαφές που θα ολοκληρωθούν και θα φέρουν νέες ανακοινώσεις μεταγραφών και ανανεώσεων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός για την μέχρι τώρα κίνηση:

Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων για την ομάδα μας ήταν αυτή που πέρασε. Έτσι είναι προγραμματισμένη να κυλήσει και αυτή που έρχεται, με τις ανανεώσεις παραμονής αλλά και τις μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών για την συμπλήρωση  του φετινού ρόστερ του Πιερικού, να αποτελούν το κυρίαρχο θέμα των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν τις ημέρες αυτές.

Έτσι, η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως μετά από καθημερινές επαφές, συνεχίζουν να αποτελούν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι:

Φλορεντίν Μπουόλι, Νίκος Τζήμας, Σάββας, Τοπαλίδης, Κωνσταντίνος Ίτσιος, Χρήστος Μαυρίδης, Γιώργος Γαλανόπουλος, Κωνσταντίνος Αλεξιάδης, Χρήστος Καρανάτσιος, Γιώργος Σκαμπαρδώνης.

Ευχόμαστε σε όλους πολλές επιτυχίες με υγεία και το «Π» στο στήθος!

Επίσης αποκτήθηκαν οι:

Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας και Φερνάντο Κόλα. Ο πρώτος είναι γεννημένος 12/05/99, αγωνίζονταν στην SL2 με την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης, είναι μέσος και κατάγεται από την Πιερία. Ο δεύτερος είναι γεννημένος 19/08/2002, αγωνίζονταν στη Γ΄Εθνική με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, είναι ακραίος μεσοαμυντικός και κατάγεται από την Πιερία.

Τους καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Πιερικού και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και το «Π» στο στήθος!

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου