Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση της οικογένειας του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 

Μεσα σε αριστο κλιμα πραγματοποιηθηκε η  αποχαιρετηστηρια συγκεντρωση της οικογενειας του  ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ , με το αναλογο μπαρμπεκιου στο Δημ. Γηπεδο Αιγινιου " Γιαννης Παραλυκιδης " Τοσο η ακαδημια του συλλογου  (πρωτα ) , οσο και η ανδρικη ομαδα εδωσαν το παρον τους . παρουσια του Δ.Σ. του σωματειου της Β. Πιεριας

Εκ μερους της Διοιηκησης μιλησε ο Γιωργος Καρανικολας : " Κλενει μια δυσκολη χρονια για ολους μας , και ευλπιστουμε τη νεα σαιζον η κατασταση να ειναι πολυ καλυτερη . Ο κορωνοιος δεν μας αφησε να ολοκληρωσουμε την κατακτηση του πρωταθληματος . Και πιστευω οτι τη νεα χρονια θα το πετυχουμε , γιαυτο θελω ολοι σας να μεινετε στην ομαδα .

Στους μικρους που για 1.5 μηνα ειχαν  κανονικα αγωνιστικη δραση ,  ευχηθηκε καλο καλοκαιρι και ευχαριστησε για μια ακομα φορα  τους γονεις που εμπιστευονται τα παιδια τους στον Αιγινιακο " . Στη συνεχεια δοθηκαν δωρα - μπαλλες - στους μικρους ασσους . Και σε ολους προσφερθηκε απο  μια μασκα με το σημα της ομαδας . ( Ελπιζω να μην χρησιμοποιηθουν και να μεινουν ως αναμνηστικο τονισε ο Γ. Καρανικολας ) .  Ακομα στον αρχηγο ΚΩΣΤΑ ΦΙΡΙΝΙΔΗ η Διοικηση δωρισε μια στολη του Αιγινιακου (μικρη ) για τον υιο που εφερε προσφατα στη ζωη η συζηγος του ΒΑΣΙΑ ευχομενη να του Ζησει !!! Απαντες ανανεωσαν το ραντεβου για τη νεα χρονια .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διοικηση  του Αιγινιακου ευχαριστει θερμα τους παρακατω για την σημαντικη βοηθεια τους στην εκδηλωση : Κυριους Νικο Παππα απο το  LIDTL Κατερινης , Σταυρος Δημητρουδης FAST  FUD MANTZARE , Γιαννη Δημητρουδη  ΦΟΥΡΝΟ , Χατζηγιοβανακης Παναγιωτης PRIVE, Θοδωρο Κουρεα ΦΟΥΡΝΟ,  Βλαντιμηρ ΜΑΝΑΒΙΚΟ,  Παναγιωτη Δερματα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ .

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου