Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Δήμος Κατερίνης: Βελτιωτικές παρεμβάσεις στον κυκλικό κόμβο της Περίστασης

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις συντήρησης στον κυκλικό κόμβο της Περίστασης, από την αντιδημαρχία Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας.

Μετά την εκτεταμένη παρέμβαση στον κυκλικό κόμβο επί της 7ης Μεραρχίας, ανάλογες εργασίες υλοποιήθηκαν και στον κόμβο της Περίστασης, σημείο από το οποίο,επίσης διέρχεται καθημερινά μεγάλος αριθμός οχημάτων.

«Η ασφαλής διέλευση των οχημάτων αποτελεί προτεραιότητα για το Δήμομας.Καθημερινά καταγράφουμε σημεία που χρήζουν βελτίωσης και παρεμβαίνουμε για την αποκατάστασή τους»δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Γιώργος Κυριακίδης, διευκρίνισε, ότι, με τις παρεμβάσεις που σχεδίασαν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου αντιμετωπίζεται ουσιαστικά το πρόβλημα από την συνεχή φθορά των κυβόλιθων η οποία έθετε σε κίνδυνο την κίνηση των οχημάτων. «Από τον κυκλικό κόμβο της Περίστασης διέρχεται μεγάλος αριθμός επισκεπτών που κατευθύνεται προς το παραλιακό μέτωπο. Θέλουμε η πρώτη εντύπωση που αποκομίζει ο επισκέπτης, να είναι θετική και προς αυτήν την κατεύθυνση επικεντρώνουμε τις παρεμβάσεις μας», κατέληξε ο αντιδήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου