Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Αιγινιακός - Την Τρίτη ξεκινούν τα ...βάσανα

 

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση -  καθώς απομένουν λίγες μέρες -  , για την έναρξη της προετοιμασίας του Αιγινιακού , ενόψει της νέας αγωνιστικης περιόδου 2021-22. Πιό συγκεκρίμενα την προσεχή Τρίτη 27/7 στο Δημ. Γήπεδο " Γιάννης Παραλυκίδης " του Αιγινίου στις στις 6.30 μ.μ. Θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας Διοίκησης -  Προνητικού τήμ -  Ποδοσφαιριστών .

Στη συνέχεια οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις  και παράλληλα θα προπονούνται καθημερινά , υπό την επίβλεψη του τεχνικού κυρίου Ντάμτσιου Γιώργου και του συνεργάτη του και προπονητή τερματοφυλάκων κ.Ασλανιδη Μάρτιν . Στο μεταξύ χθές η επιτροπή μεταγραφών που απαρτίζεται από τους κ.κ. Μούμο Νίκο , Αργυρόπουλο Δημήτρη και Καρανικόλα Γιώργο , μαζί με τον κ. Ντάμτσιο είχε ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα τύπου του Γηπέδου , για μεταγραφικά θέματα έχοντας αλλεπάλληλες  συναντήσεις , με πολλούς παίκτες από το υπάρχον ρόστερ και υπό μεταγραφήν ποδοσφαιριστών . 

Και αναμένεται σύντομα να γίνουν γνωστά τα ονόματα και θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις . Πάντως στους κύκλους των κυανολεύκων επικρατεί διάχυτη αισιοδοξία , για την επίτευξη των υψηλών στόχων της Αιγινιώτικης ομάδας .  

Τέλος την Κυριακή το πρωί στις 11:00  το τεχνικό επιτελείο ΝΤΑΜΣΙΟΥ Γ .-  ΑΣΛΑΝΙΔΗ Μ .  σε συνεργασία με τον φροντιστή κ. Δερματά Παναγιώτη , Θα κάνουν τον τελευταίο έλεγχο στις εγκαταστάσεις των δύο Γηπέδων ( Δημ. Γήπεδο Αιγινίου " Γιάννης Παραλυκίδης " και Δ.Α.Κ. Αιγινίου ) .

Ανταπόκριση : Γιώργος Καρανικόλας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου