Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Στις 2 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία - Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των δοκιμαστικών στην Κ19

Με τη συμμετοχή 30 νεαρών ποδοσφαιριστών απο όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε χθές Παρασκευή 09/07, η πρώτη ημέρα των δοκιμαστικών της Κ19 ομάδας της ΠΑΕ Πιερικός. Της δεύτερης ομάδας του συλλόγου της Πιερίας, η οποία θα αγωνισθεί στο πρωτάθλημα Νέων της SL2.

Πήραν μέρος παιδιά γεννημένα το 2003-2004 και 2005, απο την Πιερία, την Θεσσαλονίκη, την Λάρισα, τα Τρίκαλα, την Κοζάνη και την Χαλκίδα, με κάποια απο αυτά να αφήνουν πολύ καλές υποσχέσεις.


Σήμερα Σάββατο 10/07 θα ακολουθήσει η δεύτερη και τελευταία ημέρα των δοκιμαστικών, την ίδια ώρα (έναρξη 20.00΄) στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης (γήπεδο Πιερικού) και με ώρα προσέλευσης 19.00΄. 

Πραγματοποιήθηκε δίτερμα υπο την επίβλεψη του Νίκου Θεοδοσιάδη και των συνεργατών του, Ηλία Αδαμόπουλο και Κώστα Γρηγοριάδη, με τον φυσιοθεραπευτή του Πιερικού Ραφαήλ Γκοτζαμάνη να εκτελεί χρέη ιατρού αγώνος και τον Δημήτρη Παγωνίδη, γνωστό Χειρούργο Ορθοπεδικό και γιατρό της ΠΑΕ Πιερικός, να επιβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο τηρήθηκε σε όλη την διαδικασία.

Το οργανωτικό μέρος ανέλαβαν και φρόντισαν να ολοκληρωθεί σωστά ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Μπάμπης Πεΐδης και ο τεχνικός σύμβουλος Στέφανος Σκέντος, οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι απο την παρουσία και τον αριθμό των νεαρών ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν. 


Ξεκίνημα για την ανδρική ομάδα στις 2 Αυγούστου

Η απόφαση του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ Πιερικός, είναι να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, την Δευτέρα 2 Αυγούστου. Δρομολογούνται ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά για όλους τους ποδοσφαιριστές που θα αποτελούν το φετινό ρόστερ και κλείνονται τα φιλικά παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν. 

Στις 23 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα, ο Πιερικός θα αναχωρήσει για την Σερβία. Εκεί εκτός των καθημερινών διπλών προπονήσεων, θα γίνουν και φιλικοί αγώνες με ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών της χώρας, που εδρεύουν στην γύρω περιοχή του προπονητικού κέντρου στο οποίο θα φιλοξενηθεί η ΠΑΕ της Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου