Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Αύριο τα δοκιμαστικά της Κ19 στο Α΄ ΔΑΚ (γήπεδο Πιερικού)

 

Αύριο Παρασκευή (09/07) και την ίδια ώρα το Σάββατο (10/07) και ώρα 20.00΄ υπό το φως των προβολέων λόγω των υψηλών θερμοκρασιών των ημερών, θα διεξαχθούν τα δοκιμαστικά της δεύτερης ομάδας της ΠΑΕ Πιερικός που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα νέων της Super League 2.

Δικαίωμα συμμετοχής, έχουν ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2003 - 2004 - 2005 και η ώρα προσέλευσης είναι 19.00΄, ώστε να διεξαχθούν τα απαραίτητα τεστ πρίν περάσουν στα αποδυτήρια οι νεαροί αθλητές και για να τηρηθεί σωστά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Τα τεστ έχει εξασφαλίσει η ΠΑΕ Πιερικός για όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και τους προπονητές και το προσωπικό που θα πάρει μέρος σε όλη την διαδικασία.

Την εποπτεία των δοκιμαστικών θα έχει ο Νίκος Θεοδοσιάδης, με όλο το τεχνικό τιμ της ΠΑΕ Πιερικός, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και το τεχνικό επιτελείο που θα στελεχώσει την δεύτερη ομάδα της ιστορικής ομάδας της Πιερίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Πιερικός Μπάμπη Πεΐδη στο τηλέφωνο 6981123257. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου