Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Με επιτυχία τα δοκιμαστικά για την στελέχωση της Κ19 (φωτο)

 

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα δοκιμαστικά της ΠΑΕ Πιερικός, για την στελέχωση της δεύτερης ομάδας του. Ποδοσφαιριστές από την Πιερία αλλά και όλη την Ελλάδα γενικότερα, πήραν μέρος στα διτέρματα που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο Παρασκευή-Σάββατο (09-10/07) στο Α΄ΔΑΚ (γήπεδο του Πιερικού) στην Κατερίνη. Τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο, με όλους τους συμμετέχοντες να υποβάλλονται σε Self tests πρίν περάσουν στα αποδυτήρια του γηπέδου και τα οποία εξασφάλισε και διέθεσε η ΠΑΕ της Πιερίας.

Πήραν μέρος νεαροί ποδοσφαιριστές, γεννημένοι το 2003, 2004 και 2005, με κάποιους από αυτούς να αφήνουν πολλές καλές εντυπώσεις. Τα δοκιμαστικά έγιναν υπό την επίβλεψη του Νίκου Θεοδοσιάδη και του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ Πιερικός, ενώ το οργανωτικό μέρος ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Μπάμπης Πεΐδης και ο τεχνικός σύμβουλος Στέφανος Σκέντος.


 Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρος Νατσιάβας εκ μέρους της διοίκησης και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πετυχημένη διαδικασία, μέσα από την οποία αναδείχθηκε η μεγάλη δυναμική του Πιερικού που επανέρχεται ξανά στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο, στο πανελλήνιο, με την εκδήλωση θέλησης πολλών ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών από όλη τη χώρα να παίξουν ποδόσφαιρο στον ιστορικό Σύλλογο της Πιερίας!

Τέλος, η ΠΑΕ Πιερικός ευχαριστεί θερμά τους προπονητές (γυμναστή Ηλία Αδαμόπουλο, προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Γρηγοριάδη) και το προσωπικό της (γιατρό κ. Δημήτριο Παγωνίδη, φυσιοθεραπευτή Ραφαήλ Γκοτζαμάνη, φροντιστές Σωτήρη Μπανούση-Νίκο Πούλιο, φροντιστή γηπέδων Κώστα Νατσιάβα), που εργάστηκαν για να πραγματοποιηθούν και να ολοκληρωθούν τα δοκιμαστικά με επιτυχία.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου