Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Δρομολογεί δοκιμαστικά για την Κ19 η ΠΑΕ Πιερικός

 

Την στελέχωση της δεύτερης ομάδας του με ικανούς ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής έχει βάλει μεταξύ άλλων στον προγραμματισμό του και ετοιμάζει ο Πιερικός.

Έτσι δρομολογούνται δοκιμαστικά τα οποία θα γίνουν πιθανότατα στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας και στα οποία θα βοηθήσουν με τη συμμετοχή τους τα παιδιά τα οποία ανήκουν ήδη στο δυναμικό.

 Μέχρι την έναρξη της διαδικασίας, θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος διαπραγματεύσεων με τους προπονητές που θα αποτελέσουν το τεχνικό τιμ της δεύτερης ομάδας, με τις επιλογές που έγιναν απο την διοίκηση της ΠΑΕ, τον γενικό διευθυντή και τον τεχνικό σύμβουλο, να είναι ανάλογες με τις προσδοκίες του εγχειρήματος.

Στόχος των ανθρώπων του Πιερικού είναι, η δεύτερη ομάδα του συλλόγου, να είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα του νομού και με αυτό το σκεπτικό θα λειτουργήσουν, για την αξιοποίηση όλων των νεαρών ποδοσφαιριστών της περιοχής που αισιοδοξούν να παίξουν σε επαγγελματικό επίπεδο, φορώντας μελλοντικά τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας.

Την επίβλεψη και τον σχεδιασμό των δοκιμαστικών, θα έχει ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Νίκος Θεοδοσιάδης, με το επιτελείο του, κάτι που δείχνει την βαρύτητα και την σημασία που δίνει η ΠΑΕ Πιερικός στην δημιουργία της Κ19 ομάδας, και το σημαντικότερο, την σύνδεση και τη συνεργασία της πρώτης με την δεύτερη ομάδα. Κάτι που θα είναι δεδομένο.

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την διαδικασία απο την ΠΑΕ Πιερικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου