Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

1ο Τουρνουά του Ομίλου Μπριτζ «ΟΛΥΜΠΟΣ» Κατερίνης - Μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία

 

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ 

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΡΙΤΖ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ «ΟΛΥΜΠΟΣ»

Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο επίσημο τουρνουά του Ομίλου Μπριτζ «ΟΛΥΜΠΟΣ» Κατερίνης.

Η καλοκαιρινή ημερίδα ζευγών διεξήχθη την Κυριακή 11 Ιουλίου, στο Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας όπως αυτά προβλέπονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο για το αγωνιστικό Μπριτζ που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ & ΕΟΜ.

Μέσα στον καταπράσινο χώρο του Πλατανόδασους, όλοι οι συμμετέχοντες έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις απολαμβάνοντας τη φύση ενώ η διοργάνωση της ημερίδας από τον Όμιλο Μπριτζ «ΟΛΥΜΠΟΣ» κάλυψε τις προσδοκίες όλων. 

Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 52 αθλητές (26 ζεύγη) από την Κατερίνη, τη Λάρισα, τη Βέροια και την Θεσσαλονίκη. 

Οι αθλητές Σοφία Γιώτα και Σωτήρης Καλομενίδης, του Ομίλου Μπριτζ «ΟΛΥΜΠΟΣ», κατέκτησαν τη 2η θέση στην κατηγορία 1-6 ενώ την 1η θέση της ίδιας κατηγορίας καθώς και την 1η και 2η θέση της κατηγορίας ΟΡΕΝ κατέκτησαν αθλητές από ομίλους της Θεσσαλονίκης. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως το τουρνουά τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ, κύριος Αλέξανδρος Αθανασιάδης, ο οποίος ήταν και ένας από τους μεγάλους νικητές.

Ο Όμιλος Μπριτζ «ΟΛΥΜΠΟΣ» Κατερίνης, κέρδισε το στοίχημα, και παρά τις αντιξοότητες των ημερών, έβαλε για άλλη μια φορά τον πήχη ψηλά, όχι μόνο στο κομμάτι «διακρίσεις» αλλά και στην διοργάνωση άρτιων τουρνουά!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο Μπριτζ «ΟΛΥΜΠΟΣ» καθώς και φωτογραφικό υλικό του τουρνουά, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ομίλου: http://olympos.sportgr.eu/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου