Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Τα παιδιά της Πιερίας! - Αυτοί είναι οι πυλώνες επάνω στους οποίους θα "χτιστεί" ο Πιερικός της SL2

Ο Πιερικός ξεκίνησε εδώ και αρκετό καιρό να χτίζει την επόμενη ημέρα του, δίνοντας μεγάλη σημασία στην δημιουργία των προϋποθέσεων ώστε να βασιστεί μελλοντικά στα δικά του παιδιά. Είμαστε πλέον μια στροφή πρίν το τέλος της φετινής περιόδου, με τα νέα να είναι πολύ αισιόδοξα και ελπιδοφόρα για τον σύλλογο της περιοχής μας.

Το τεχνικό τιμ της ιστορικότερης ποδοσφαιρικής ομάδας της Πιερίας και μια εκ των ιστορικότερων στο πανελλήνιο, δούλεψε σκληρά και συνεχίζει να εργάζεται επάνω στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ, ώστε να φανούν τα αποτελέσματα και να βγούν στον αγωνιστικό χώρο συμπεράσματα σαν αυτά που βγήκαν, στο χθεσινό παιχνίδι της Βέροιας.

Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, τίποτε δεν είναι τυχαίο. Και ο Πιερικός σίγουρα, δεν αφήνει, ούτε πρόκειται να αφήσει τίποτε στην τύχη. 

Η ηρεμία που έχει το αγωνιστικό τμήμα, η οικονομική υγεία, η εργατικότητα του προέδρου Σταύρου Νατσιάβα και η παρουσία της τεράστιας προσωπικότητας του Κώστα Κουκοδήμου, αποτελούν το "μυστικό" της επιτυχίας. Η ΠΑΕ λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένο ρολόι και δεν έχει να ζηλέψει τίποτε απο καμία άλλη. Το πατροπαράδοτο όπου ..."λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει", το γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι της Κατερινιώτικης ομάδας, που γνωρίζουν καλά το ποδόσφαιρο, την περιοχή τους και τους ...ανθρώπους της. 

Υπάρχει παρόν και μέλλον στον Πιερικό και σίγουρα οι κινήσεις που θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι, θα ενισχύσουν σε σημαντικό βαθμό την ομάδα της Πιερίας που δε θα παίξει το ρόλο του κομπάρσου στην επόμενη κατηγορία. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και μεγάλες αλλά υπάρχει η γνώση, ο τρόπος, τα χρήματα και η διάθεση να δημιουργηθεί το ρόστερ του συνόλου, που θα "βλέπει στα μάτια" με αξιώσεις τον κάθε αντίπαλο. Ήδη οι επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι έχουν επισημανθεί και έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που θα ανανεώσουν, όπως και με αυτούς που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους και θα αποχωρίσουν. 

Με έντονο το τοπικό στοιχείο και οι επιλογές ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν απο την SL και την SL2 να ενισχύσουν το υπάρχων ρόστερ και με κάποιες ίσως κορυφαίες επιλογές απο την Γ΄Εθνική. Οι υπεύθυνοι των μεταγραφικών θεμάτων που αποτελούν την συγκεκριμένη επιτροπή έχουν και γνώση και εμπειρία των κατηγοριών και σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο, θα πράξουν το καλύτερο για τον Πιερικό!

Να δούμε ποιοί είναι οι 15 ποδοσφαιριστές απο την Πιερία που δείχνουν να κερδίζουν επάξια την συμμετοχή τους στην ομάδα που θα "χτισθεί" το καλοκαίρι για να αγωνισθεί στην SL2. Όπως δείχνουν τα νούμερα και οι επιλογές, με έντονο το τοπικό στοιχείο και πάλι, ο Πιερικός επιστρέφει στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, δείχνοντας πως υπάρχει ισχυρό παρόν και ελπιδοφόρο μέλλον ανάμεσα στα συστατικά που θα χρησιμοποιήσει για να φτιάξει την επόμενη ημέρα του:

Τζήμας Νίκος   γεν. 19.12.1995 ο Πιερικός θα έχει δικό του τερματοφύλακα για τα επόμενα 10 χρόνια

Αλεξιάδης Κώστας γεν. 27.05.2001 μαζί με τον Τζήμα δίδυμο, θα καλύψουν την εστία της ομάδας

Τοπαλίδης Σάββας γεν. 18.10.97 δημιουργικός πλάγιος αμυντικός,"πυλώνας" της επόμενης ομάδας

Γιαλαμίδης Θωμάς γεν. 03.02.1996 κεντρικός αμυντικός, ηγετική φυσιογνωμία στα μετόπισθεν 

Γαλανόπουλος Γιώργος γεν. 21.12.2000 στόπερ που θα καλύψει το κέντρο της άμυνας για τα επόμενα χρόνια

Ίτσιος Κώστας γεν. 26/02.1998 με φοβερή ανοδική απόδοση στον χώρο του κέντρου

Τουλίκας Γιώργος γεν. 20.01.2001 κερδίζει πολύτιμο έδαφος και η ομάδα τον περιμένει γιατί το αξίζει

Καρανάτσιος Χρήστος 04.02.2004 θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε πολλές άμυνες στο μέλλον

Μαυρίδης Χρήστος 25.08.2001 ψυχή και δύναμη στο χώρο του κέντρου, ο πολεμιστής του 90λεπτου

Κουκοδήμος Γιώργος 24.09.2003 αγωνιστικά ώριμος παρά το νεαρό της ηλικίας του, αν μείνει θα πρωταγωνιστήσει

Μπουζούκης Γιώργος 26.07.1993 ηγετικός στο χώρο του κέντρου, δύναμη, ποιότητα, αξιοπιστία

Παπαδόπουλος Χρήστος 07.04.1999 επιθετικός που θα δώσει και πάλι λύσεις και βαθμούς

Δεμηρτζόγλου Κωστής 23.03.94 με εμπειρία και ποδοσφαιρική ποιότητα που θα δώσουν φοβερά ερεθίσματα στους νεότερους

Κρυεμάδι Τζέγκινζ 27.07.2001 απο τους παίκτες που θα επιμείνει ο Πιερικός γιατί πιστεύει σε αυτόν

Μηλιώτης Κώστας 15.10.98 έχει φοβερά στοιχεία τα οποία πρέπει να αξιοποιήσει στο γήπεδο για να βοηθήσει τον εαυτό του και την ομάδα.

Τον τελευταίο λόγο θα έχουν οι προπονητές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου