Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Τραπέζι στον Πιερικό παρουσία Δημάρχου Κατερίνης και προέδρου ΠΑΕ Πιερικός (φωτο)

Τραπέζι σε όλο το δυναμικό της ΠΑΕ Πιερικός έγινε το βράδυ της Παρασκευής 25/6 και ήταν προσφορά του τεχνικού συμβούλου της Κατερινιώτικης ομάδας, Στέφανου Σκέντου.

Το τραπέζι έγινε στο Aqua Nova στο λιμάνι του Λιτοχώρου και το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρος Νατσιάβας, το προσωπικό, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές. 


Είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί σε μια απο τις τελευταίες φορές της φετινής περιόδου αφού την ερχόμενη Δευτέρα και μετά το τελευταίο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Βόλο, θα αποχαιρετιστούν για το κλείσιμο της αγωνιστικής ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης πήρε το λόγο και ευχαρίστησε όλους τους ποδοσφαιριστές για την φετινή τους προσπάθεια και μεταξύ άλλων ανέφερε την εκκίνηση της διαδικασίας για την σίγουρη συμμετοχή του Πιερικού στην SL2, τη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα ώστε η ομάδα να είναι απο κάθε πλευρά έτοιμη τη νέα περίοδο και την ενίσχυση που θα γίνει ώστε ο Πιερικός να εμφανισθεί ισχυρός και ανταγωνιστικός στη β΄εθνική κατηγορία.

Τέλος σε ολιγόλεπτη συζήτηση με το τεχνικό team και τους υπεύθυνους του αγωνιστικού τμήματος, ορίστηκαν οι ημερομηνίες έναρξης της προετοιμασίας, με το βασικό στάδιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί για 15 ημέρες στην Σερβία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου