Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Ο άνθρωπος που άλλαξε την ροή της ιστορίας του Πιερικού ποδοσφαίρου!

 

Ο Πιερικός είναι η μόνη ομάδα που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή της ιστορίας του ποδοσφαίρου της περιοχής μας. Είτε θετικά, είτε αρνητικά. Κι αυτό γιατί έχει ιστορία, βγάζει δυναμική, εμπνέει ποδοσφαιριστές, προπονητές και φιλάθλους και είναι αποδεκτός στα μεγάλα κέντρα αποφάσεων που θέλουν ισχυρό και αξιόπιστο ποδόσφαιρο. 

Ο Κώστας Κουκοδήμος, πήρε τον Πιερικό απο την απαξίωση και τον οδήγησε στα ασφαλή "ύδατα" του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, Έκανε έτσι το ποδόσφαιρο της περιοχής μας πιο ελκυστικό και δημιούργησε τις προϋποθέσεις να ξαναβγούν ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο με καταγωγή απο την Πιερία, προπονητές, διαιτητές, ακόμη και παράγοντες που θα γίνουν γνωστοί σε κάθε σημείο της χώρας μας.

Η Πιερία θα ακουστεί ξανά σε όλη την Ελλάδα! 

Η Κατερίνη θα υποδεχθεί ιστορικούς συλλόγους που εκπροσωπούν μεγάλες πρωτεύουσες νομών με χιλιάδες φιλάθλους δίπλα τους. Αποστολές που θα διανυκτερεύσουν σε καταλύματα της περιοχής μας, φιλάθλους που θα αφήσουν τα χρήματα τους σε εστιατόρια και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.

Αυτός είναι ο Δήμαρχος Κατερίνης!

Ο εγγυητής της ποδοσφαιρικής ανάτασης της Πιερίας μας!

 Ο άνθρωπος που άλλαξε την ροή της ιστορίας του Πιερικού ποδοσφαίρου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου