Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

ΧρήστοςΤασχουνίδης: Είχα μονόπλευρη ενημέρωση - Ανακαλώ όποια υποψία κακοδιαχείρισης είχα σχηματίσει

Σε προγραμματισμένη συνάντηση που είχα με τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο, με την θεσμική ιδιότητα του εκλεγμένου μέλους του  Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), συζητήσαμε τις δράσεις για την νέα αγωνιστική χρονιά με στόχο την αναβάθμιση της πετοσφαίρισης στον Νομό. 

Πέραν, ωστόσο, των θεμάτων που άπτονται του βόλεϋ στην Πιερία, μας δόθηκε η ευκαιρία να αναφερθούμε και στους λόγους παραίτησής μου από τον ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης τον Φεβρουάριο του 2021. 

Ο κύριος Δήμαρχος προθυμοποιήθηκε να μου εξηγήσει κάθε πτυχή των καταγγελιών που είδαν το φως της δημοσιότητας και με είχαν θορυβήσει ώστε να προχωρήσω εν τέλει στην παραίτηση. Έλαβα τις απαντήσεις για τα θέματα που επεσήμανα και στο επιστολικό κείμενο της παραίτησής μου και με παρησσία δηλώνω ότι καλύφθηκα.

Πρόθεσή μου μέσω της επιστολής παραίτησης δεν ήταν να ενισχύσω εντυπώσεις ή να αφήσω αιχμές. Αν το έκανα, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη και να τονίσω πως ανακαλώ όποια υποψία κακοδιαχείρισης είχα σχηματίσει για τον οργανισμό εξαιτίας μονόπλευρης ενημέρωσης μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου