Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Νόμος του κράτους η αναδιάρθρωση - Και με τη βούλα ο Πιερικός στην Β΄Εθνική!

 

Το Κοινοβούλιο ψήφισε κατά πλειοψηφία την τροπολογία για την αναδιάρθρωση και πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο περνά σε νέα εποχή.

Νόμο του κράτους αποτελεί από σήμερα (17/6) η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών στο ποδόσφαιρο, αφού ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την Βουλή. Καταργήθηκε η Football League και θα δημιουργηθεί μια ενιαία Super League 2, με συμμετοχή και Β' ομάδων της Super League 1.

Στη νέα λοιπόν Super League 2 έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή και οι 12 ομάδες της φετινής SL2 (συμπεριλαμβανομένου των ΟΦ Ιεράπετρας, Καραϊσκάκη Άρτας, ΑΕΛ), συν τις 16 της φετινής Football League που δεν θα υποβιβαστούν (τέσσερις, 2+2, υποβιβάζονται στην Γ’ Εθνική), συν τις 4 ομάδες που θα προβιβαστούν από τη Γ’ Εθνική.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019.

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 4Ο Ν/Σ & ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΜΕΣ!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ?? PIC.TWITTER.COM/S5UJOPRPBV

— LEFTERIS AVGENAKIS (@L_AVGENAKIS) JUNE 17, 2021

ΒΟΥΛΗ-ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ

-ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΝΟΥΜΕ/ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΥΜΕ SL2 & FL ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΛΟΓΟ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ

-ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ Β' ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΕ SL1 & ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SL2⚽ PIC.TWITTER.COM/A0NLVQY5CO

— LEFTERIS AVGENAKIS (@L_AVGENAKIS) JUNE 17, 2021

www.liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου