Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

"Θέλω να παίξετε για τον Πιερικό, θέλω μόνο νίκες και πάντα αυτό θα σας ζητάω με όποιον κι αν παίζετε"!

 

Στο Ά ΔΑΚ βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Πρίν απο ένα ακόμη παιχνίδι (ΠΟ Τρίγλιας - Πιερικός 6/6 17.00΄), ο πρώτος πολίτης της Κατερίνης, μίλησε τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές του Πιερικού, δίνοντας για μια ακόμη φορά το σύνθημα της νίκης.

"Παίξτε για τον Πιερικό και για εσάς" τους είπε:

 "Σας ζητάω να τα δώσετε όλα και αύριο για τη νίκη, όπως το κάνω για κάθε παιχνίδι που παίζετε ανεξάρτητα με τον αντίπαλο. Ο Πιερικός μαζί μου θα παίζει πάντα για τη νίκη και μόνο για τη νίκη. Είμαι δίπλα σας και θα είμαι μέχρι το τέλος της περιόδου. Ότι έχουμε πεί θα γίνει, όπως έχουν γίνει μέχρι τώρα όλα όσα σας έχω υποσχεθεί. Απο εσάς θέλω να δίνετε πάντα τον καλύτερο εαυτό σας. Θα έχετε πλέον και μεγαλύτερο κίνητρο αφού τους νεώτερους σε ηλικία, θα σας βλέπουν πολλά μάτια στα τελευταία παιχνίδια που θα παίξουμε. Άρα παίξτε για τον Πιερικό και για τον εαυτό σας."

Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία, τους υπενθύμισε ότι σε περίπτωση νίκης η προσπάθεια τους θα υπάρξει τραπέζι στην ομάδα και πρίμ, ενώ στο τέλος ενημέρωσε τους παίκτες και τους προπονητές, την συμφωνία του με προπονητικό κέντρο του εξωτερικού και συγκεκριμένα της Σερβίας, όπου θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας που θα "χτισθεί" για να αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα 2. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου