Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ευχαριστήριο παικτών και προπονητών. Πληρωμές, υγεία και αξιοπιστία της ΠΑΕ προς πάσα κατεύθυνση!

 Ο βαθμός της ισοπαλίας και με τον τρόπο που κατακτήθηκε στην Τρίγλια, έφερε ικανοποίηση στους ανθρώπους του Πιερικού. Έτσι το βράδυ της Δευτέρας (7/6) έκαναν το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Πιερίας.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team του Πιερικού, ευχαριστούν τον πρόεδρο Σταύρο Νατσιάβα, τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, τον πολιτευτή Ν.Δ. νομού Πιερίας Σπύρο Κουλκουδίνα και τον επιχειρηματία Γιάννη Τρελλόπουλο, για το τραπέζι που πρόσφεραν το βράδυ της Δευτέρας.

Επίσης, αν και τα χρήματα που περιμένει να εκταμιεύσει η ΠΑΕ Πιερικός και οι υπόλοιπες ομάδες από το «ΣΤΟΙΧΗΜΑ» δεν έχουν ακόμη μπεί στα ταμεία της, σήμερα πραγματοποιήθηκε η μισθοδοσία παικτών και προπονητών. Για μια ακόμη φορά διοίκηση και Δήμαρχος τηρούν τις υποσχέσεις τους, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως εξοφλήθηκε η διαιτησία, πληρώθηκαν οι προμηθευτές και τακτοποιήθηκαν όλες οι τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις.

Ο Πιερικός σφύζει από υγεία κι αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί τους φιλάθλους της περιοχής, οι οποίοι βλέπουν πως ο ιστορικός σύλλογος της Πιερίας, κερδίζει και πάλι δυναμικά την αξιοπιστία και των σεβασμό των φίλων αλλά και των αντιπάλων του. Με εγγυητή τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, ο Πιερικός δημιουργεί ένα πρωταγωνιστικό παρόν και ένα φιλόδοξο μέλλον, το οποίο ζηλεύουν σίγουρα πολλές ομάδες της ποδοσφαιρικής Ελλάδας!                      

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου