Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Συναντήσεις με τα τοπικά συμβούλια των Κοινοτήτων Βρίας και Ρητίνης ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΒΡΙΑΣ ΚΑΙ ΡΗΤΙΝΗΣ

Διαδοχικές συναντήσεις με τα τοπικά συμβούλια των Κοινοτήτων Βρίας και Ρητίνης, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Στις συναντήσεις πήραν μέρος επίσης, οι Αντιδήμαρχοι  Γ.Κυριακίδης,Στ.Χριστοφορίδης, ο δημοτικός σύμβουλοςΔ.Μορφακίδης, και ο Γ.Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλος.

ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΡΙΑΣ

Ο πρόεδρος Κώστας Στραβογιάννηςκαι τα μέλη του Συμβουλίου Κοινότητας Βρίας αναφέρθηκαν στις προτεραιότητες και τις παρεμβάσεις που κρίνονται αναγκαίες στην περιοχή, καλωσορίζοντας τον Δήμαρχο Κατερίνης και τα μέλη της διοίκησης.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης αναφέρθηκε στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην  πηγή ΤριστέλαΒρίας με σκοπό την αναβάθμιση του παρεχόμενου ύδατος νερού προς την Κατερίνη, τη Βρία και το Μοσχοχώρι, καθώς και στη δημοπράτηση προμήθειας για την τοποθέτηση νέων προκατασκευασμένων υδρευτικών δεξαμενών σε κοινότητες μεταξύ των οποίων και η Βρία.

ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΗΤΙΝΗΣ

Ο Πρόεδρος Γιώργος Γραμματικός και τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Ρητίνης αναφέρθηκαν στις παρεμβάσεις που κρίνονται απαραίτητες στην κοινότητα.

«Με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της ΔΕΥΑΚ προς τους Δημότες, ο εκσυγχρονισμός και η ενίσχυση των υποδομών ύδρευσης συνιστά για τη διοίκησή μας ζήτημα μείζονος σημασίας. Ταυτόχρονα εργαζόμαστε μεθοδικά για την εξυγίανση και ενδυνάμωση της ΔΕΥΑΚ προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός μας για την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος παρεμβάσεων, που έχουν ανάγκη οι τοπικές μας κοινότητες, καθώς θα επιλύσουν οριστικά χρόνια προβλήματα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος. Το πρόβλημα της επαρκούς κάλυψης των υδρευτικών αναγκών στις Τοπικές Κοινότητες μεταξύ των οποίων και η Ρητίνη, επιλύεται με την τοποθέτηση από τη ΔΕΥΑΚ μεταλλικής  δεξαμενής ύδρευσης, με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών και ειδικότερα από το πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας.

Ο Δήμαρχος κλείνοντας έκανε λόγο γιατο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας, το οποίο επικεντρώθηκε και στην αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας, στο δρόμο μεταξύ Μοσχοποτάμου – Ρητίνης, ο οποίος υπέστη καθίζηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου