Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

ΑΕ Καρίτσας - Τίτλοι τέλους για την διοίκηση Κουτρούπα

 

Πριν από τέσσερα χρόνια, με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, αναλάβαμε τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας του τόπου καταγωγής μας, της ομάδας, που αγαπήσαμε από μικροί, της Α.Ε. Καρίτσας. Ξεκινήσαμε, λοιπόν, ένα ταξίδι, με όνειρα και φιλοδοξίες  να κάνουμε την ομάδα του χωριού μας γνωστή και έξω από τα στενά όρια του νομού μας και να φτάσουμε όσο υψηλότερα μπορούσαμε.

Με πολύ κόπο, προσφέροντας πολύτιμο χρόνο από τις προσωπικές και οικογενειακές μας στιγμές και προσηλωμένοι πάντα στις αρχές και τις αξίες μας και αγωνιζόμενοι με ήθος και αξιοπρέπεια, πετύχαμε πολλά.

Πετύχαμε την κατάκτηση ενός Πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλων της Ε.Π.Σ Πιερίας. Μάλιστα, η κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου, αποτελούσε διακαή πόθο της ΑΕ Καρίτσας, καθώς στο παρελθόν η ομάδα μας, αν και συμμετείχε σε 2 τελικούς Κυπέλλου της Ε.Π.Σ Πιερίας δεν είχε καταφέρει να στεφθεί κυπελλούχος.

Ακόμη, επιτύχαμε τη συμμετοχή  της ομάδας μας, ως κυπελλούχο της ΕΠΣ Πιερίας  στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, το έτος 2020 και 2021.

Πετύχαμε, επίσης, την παρουσία μας στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία για τρεις αγωνιστικές χρονιές, μέσα σε τέσσερα έτη, αγωνιζόμενοι με ιστορικές ομάδες, σε ιστορικά γήπεδα και κατορθώνοντας να κερδίσουμε την εκτίμηση και το σεβασμό των αντιπάλων μας, εκπληρώνοντας το όνειρό μας να ξεπεράσουμε τα όρια του νομού μας. Τα δύο τελευταία έτη, μάλιστα, η Α.Ε. Καρίτσας κατέστη υπολογίσιμη δύναμη, κατακτώντας την τρίτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας, πετύχαμε η ομάδα μας να είναι ένα υγιές και οργανωμένο σωματείο. Αναβαθμίσαμε το επίπεδο υποδομών και οργάνωσής της με την πλήρη στελέχωση του εκάστοτε προπονητικού επιτελείου. Αναλάβαμε την πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όλων των ποδοσφαιριστών μας, συνεργαζόμενοι με καρδιολόγο, ορθοπεδικό, φυσιοθεραπευτή, διαγνωστικά κέντρα και κλινικές.

Επίσης, η Α.Ε. Καρίτσας έχει ολοκληρώσει την εγγραφή της στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, έχοντας αποκτήσει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ακόμη, έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες, εξασφαλίσαμε την απαραίτητη χρηματοδότηση για την ανακατασκευή των γηπεδικών εγκαταστάσεων της ομάδας μας και ήδη εκτελούνται οι απαιτούμενες εργασίες, ώστε να επιστρέψει η Α.Ε Καρίτσας στη φυσική της έδρα.

Πετύχαμε πολλά την τελευταία τετραετία ως Διοίκηση, μα πάνω απ όλα, καταφέραμε να καταξιωθούμε στη συνείδηση των φιλάθλων της Πιερίας, ως μία από τις ισχυρότερες ομάδες του νομού μας.

Όλα αυτά τα χρόνια κλάψαμε, γελάσαμε, πανηγυρίσαμε, απογοητευτήκαμε, πέσαμε, ξανασηκωθήκαμε… Όμως, όπως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι και ο κύκλος αυτός κλείνει εδώ για εμάς. Η λογική επιτάσσει να λήξει η θητεία της σημερινής Διοίκησης και το περιπετειώδες αυτό ταξίδι μας να τελειώσει εδώ. Σε έναν γενικό απολογισμό όλων αυτών των χρόνων κρατάμε μόνο τις όμορφες αναμνήσεις από τα χρόνια, που παλέψαμε για να έχει η ομάδα μας αυτή την πορεία.

Η Διοίκηση της Α.Ε Καρίτσας ευχαριστεί θερμά όλους τους ανθρώπους, που συντέλεσαν, ο καθένας με τον τρόπο του, στην πραγματοποίηση των επιτευγμάτων της τελευταίας τετραετίας. Ειδικότερα, ευχαριστεί τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου, τους ποδοσφαιριστές, το ιατρικό επιτελείο, ιατρούς και φυσιοθεραπευτές, καθώς και τους φιλάθλους της ομάδας μας. Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες αξίζουν στον τεχνικό Διευθυντή, κ. Γιάννη Γκλιάτη και στο Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας, κ. Βογιατζή Θεόδωρο, που χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους, η ομάδα μας δε θα είχε την ίδια πορεία. Τέλος, αλλά όχι τελευταίες, ευχαριστούμε τις οικογένειές μας για την αμέριστη στήριξή τους αυτά τα χρόνια.

Με εκτίμηση,

Αστέριος Στάθης

Κωνσταντίνος Κουτρούπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου