Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Νίκος Θεοδοσιάδης: Δήμαρχος και διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας - Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια

Για το παιχνίδι με την Τρίγλια και τον παλικαρίσιο βαθμό των ποδοσφαιριστών του, μίλησε ο προπονητής του Πιερικού Νίκος Θεοδοσιάδης: 

 "Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε με την πίεση και την άμεση ανάγκη βαθμών για να ξεφύγει από το φάσμα του υποβιβασμού.

Τα παιδιά εφάρμοσαν το πλάνο που οργανώσαμε για το παιχνίδι στο έπακρο βγάζοντας όλα τα στοιχεία που δουλεύουμε στο γήπεδο. Κατέθεσαν γνώση και ψυχή παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα για 50 λεπτά.

Συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις και αυτό είναι το ζητούμενο μέχρι το τέλος με το ίδιο πάθος με καλό ποδόσφαιρο αντάξιο της ιστορίας της ομάδος.

Ενα ακόμα θετικό στοιχείο η πολύ καλή απόδοση των νεαρών παικτών απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα και μία δυνατή έδρα.Ο Κουκοδήμος είχε συμμετοχή στην φάση του γκολ και όλη εικόνα του ήτανε πολύ θετική όπως και του Γαλανοπούλου.

Οπως ήδη κάνουμε και στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια θα δώσουμε την ευκαιρία και σε άλλα νέα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο σε όλους τους τομείς υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια.

Ο δήμαρχος και η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου