Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Παύλο, είσαι ένας από εμάς! - Παλαίμαχοι Πιερικού και ΠΑΕ Πιερικός, τίμησαν τη μνήμη του Παύλου Δήμου!

 

Υπό το ζεστό ήλιο της Θεσσαλονίκης, οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού, του Πανσερραϊκού, της Λαμία και του Πιερικού, όπως επίσης νυν και πρώην ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού, παλιοί προπονητές, φίλοι του συλλόγου και του Παύλου, συνεργάτες και συγγενείς, και, φυσικά, η οικογένεια του Παύλου, όλοι συναντήθηκαν στο στάδιο του Μακεδονικού για το 1ο τουρνουά «Παύλος Δήμου», στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού, Παύλος Ανδρώνης και ο διευθυντής του συλλόγου, Γιώργος Παυλάκος, απηύθυναν χαιρετισμό και καλωσόρισμα σε όλους τους παλιούς φίλους του Παύλου που τίμησαν το απόγευμα του Σαββάτου (26/06) τη μνήμη του.

Οι ομάδες παλαιμάχων έδωσαν στην οικογένεια του Παύλου τιμητικές πλακέτες και κορνίζες με τις φανέλες της εκάστοτε ομάδες και το επώνυμο του Δήμου στην πλάτη, ενώ ο Μακεδονικός τους βράβευσε για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά με ιδιαίτερες ξύλινες πλακέτες.

Φανέλες που φόρεσε ο Παύλος σε καθεμία από τις ομάδες που συμμετείχαν, κοσμούσαν το γήπεδο, καθώς και πανό που ετοιμάστηκαν με όμορφα μηνύματα στη μνήμη του.

Ακολούθησαν οι μισάωροι αγώνες μεταξύ των ομάδων σε ένα κλίμα ευχάριστο και με χαμόγελο, όπως ακριβώς και ο χαρακτήρας του Παύλου.

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσίας σας στο 1ο Τουρνουά «Παύλος Δήμου». Παύλο, είσαι ένας από εμάς.

www.makedonikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου