Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Βράβευση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη στήριξή της στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών και μαθητριών του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης βράβευσε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου ως ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής προσφοράς της και της αμέριστης στήριξής της στο Σχολείο.

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Δημούσης, στις εγκαταστάσεις του Σχολείου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου αφού ευχαρίστησε τον κ. Δημούση και όλα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών και μαθητριών του Εσπερινού  ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης για την τιμητική βράβευση,  τόνισε χαρακτηριστικά: «Το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης προσφέρει αξιέπαινο έργο, εξασφαλίζοντας στους νέους ανθρώπους του τόπου μας τις δυνατότητες για άμεση είσοδο στην αγορά εργασίας. Είναι, λοιπόν, χρέος μας να στηρίξουμε τον εκπαιδευτικό αυτό θεσμό. 

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ο Περιφερειάρχης μας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας κι εγώ προσωπικά ως Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας θα είμαστε πάντα αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. αλλά και όλων των σχολείων του νομού μας. Είμαστε πάντα δίπλα στο πλευρό των μαθητών, της εκπαιδευτικής κοινότητας και των συλλόγων γονέων σε οτιδήποτε χρειαστούν, πάντα στο μέτρο των  δυνατοτήτων  μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου