Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Νέοι ιδιοκτήτες του 4άστερου Tosca Beach Hotel οι Κατερινιώτες επιχειρηματίες Διονύσης Πριόνας, Βασίλης Πριόνας και Αθανάσιος Οικονομίκος

 Μία νέα ξενοδοχειακή αλυσίδα που υποστηρίζεται από Κατερινιώτες επιχειρηματίες, γεννιέται, με την πρόκληση αυτής της καινούργιας προσπάθειας στο χώρο της Φιλοξενίας να έχει αναλάβει ο Χρίστος Ζαγγογιάννης, ο άνθρωπος που είχε στήσει τα Bomo Hotels και γράφει πολυετή εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο. 

Ο Χρίστος Ζαγγογιάννης, μαζί με την νομικό Ειρήνη Βρανά πήραν τη μεγάλη απόφαση, να μην αφήσουν τα οικονομικά αδιέξοδα του Ομίλου Μουζενίδη να συμπαρασύρουν στην απαξίωση του 4άστερο Tosca Beach Hotel, το ξενοδοχείο που βρίσκεται σε μία ονειρεμένη τοποθεσία, πάνω στη θάλασσα και μία ανάσα από την πόλη της Καβάλας. 

“Το Tosca”, όπως δήλωσε στο GRTimes.gr ο πρώην διευθυντής των Bomo Hotels και τώρα πλέον ξενοδόχος, “αποτελεί μόνο την αφετηρία σε αυτό το νέο ξεκίνημα που στηρίζουν οι Κατερινιώτες επιχειρηματίες Διονύσης Πριόνας, Βασίλης Πριόνας και Αθανάσιος Οικονομίκος. Στόχος μας είναι η διαχείρισης μίας αλυσίδας παραθεριστικών ξενοδοχείων, στις κατηγορίες των 4 και 5 αστέρων, που πολύ πιθανό θα περιλαμβάνει  μονάδες σε νησιά όπως Κρήτη, Ρόδος, Κέρκυρα, ενδεχομένως και στη Χαλκιδική”.

Ο κ. Χρίστος Ζαγγογιάννης δεν χρειάζεται συστάσεις στο χώρο του τουρισμού, καθώς η διαδρομή του είναι πολυετής στο ξενοδοχειακό κλάδο, ενώ είναι ο άνθρωπος που είχε καταφέρει να στήσει την αλυσίδα των Bomo Hotels με ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε ορισμένες από τις πιο in τουριστικές περιοχές της χώρας μας. 

Στο μάνατζμεντ της νέας αλυσίδας, ενεργό και καίριο ρόλο παίζει και η Καβαλιώτισσα κα. Ειρήνη Βρανά, νομικός, με σπουδές στη Βρετανία, στο Εμπορικό και Ναυτικό Δίκαιο, υπεύθυνη νομικού τμήματος συστημικής Τράπεζας για το δίκτυο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και, μέλος δ.σ. του ΟΛΚ.

Επενδύσεις αναβάθμισης του Tosca

Το Τosca των 125 δωματίων, άνοιξε για τη θερινή σεζόν, πριν λίγες ημέρες, στις 15 Ιουνίου και όπως είπε ο κ. Ζαγγογιάννης, σε τούτη τη φάση και ενόσω “σκανάρεται” από την ομάδα των πέντε εταίρων και συνεργατών η ξενοδοχειακή αγορά, σχεδιάζονται οι εργασίες ανακαίνισης.

“Στο  Τosca, θα προχωρήσει η ενεργειακή αλλά και γενικότερη αναβάθμιση των δωματίων, ενώ για την επόμενη σεζόν θα κατασκευαστεί και πισίνα. Σκοπός μας είναι να φυσήξει αέρας ανανέωσης στο ξενοδοχείο, το οποίο πλέον, με την φιλική  πολιτική τιμών  που ακολουθούμε, έχει ανοίξει και για τους Καβαλιώτες, που το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή επαναλειτουργίας του”.

Σε ο,τι αφορά την πορεία της φετινής σεζόν, αυτή αναμφίβολα δεν είναι εύκολη για τον ελληνικό τουρισμό, αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από τον Ιούλιο και για τους επόμενους μήνες  ως το Σεπτέμβριο. Η σεζόν ξεκίνησε με πληρότητες κοντά στο 24%, αλλά από τις 2 Ιουλίου, οι κρατήσεις αυξάνονται στο 55% των διαθέσιμων δωματίων. 

Εάν δε, βελτιωθούν οι συνθήκες διέλευσης για τους τουρίστες που έρχονται οδικώς στη Βόρειο Ελλάδα- όπως έχει δεσμευτεί ο αρμόδιος Υπουργός ότι θα γίνει, έστω με καθυστέρηση- η περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας μπορεί να ελπίζει σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς τουριστών από τα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη.

Όμως, η νέα διεύθυνση, σχεδιάζει να αξιοποιήσει τους μεγάλους εσωτερικούς χώρους που διαθέτει το Tosca, για κοινωνικές εκδηλώσεις και συνεδριακές διοργανώσεις, καθώς το συγκρότημα βρίσκεται σε απόσταση μόλις 6 χλμ από την Καβάλα, συνδυάζοντας στοιχεία ενός παραθεριστικού ξενοδοχείου, με ξενοδοχείου πόλης. 

GRTimes.gr


Pieria rent a car

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου