Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Ματσάρα στο Βόλο, ξύπνησε στο 2ο μέρος ο Πιερικός υπό το βλέμμα του Κώστα Κουκοδήμου! (φωτο)

Ισόπαλο 3-3 το παιχνίδι της Νεάπολης στο Βόλο, με τον Πιερικό να καταφέρνει στο τέλος να παίρνει τον βαθμό απο τον γηπεδούχο Ολυμπιακό Βόλου και να διεκδικεί ακόμη και τη νίκη, αν και βρέθηκε να χάνει 3-1 στο 51ο λεπτό.

Η ομάδα της Κατερίνης αιφνιδίασε την ομάδα του Βασίλη Βούζα, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 3′. Ο Γκατζολάρι έκλεψε την μπάλα από τον Γκιοατά και την έσπασε μες την περιοχή με τον Δεμηρτζόγλου να γράφει από κοντά το 0-1.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση. Στο 7′ ο Βουκελάτος εκτέλεσε υποδειγματικά ένα φάουλ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι σε αρκετά καλή θέση, στέλνοντας την «στρογγυλή θεά» στο παραθυράκι του Τζήμα για το 1-1.

Στο 16′ ο ίδιος παίκτης έκανε μια ατομική ενέργεια, μπήκε μες την περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στον Γιαλαμίδη, πήρε επικίνδυνη τροχιά αλλά κατέληξε σε κόρνερ, λίγο πάνω από την εστία του Πιερικού.

Ο πιο δραστήριος παίκτης των «ερυθρόλευκων», Βουκελάτος, έκανε άλλη μια φαντεζί προσπάθεια, καθώς πέρασε όποιον βρήκε στο διάβα του αλλά το σουτ που επιχείρησε προσέκρουσε στον Τακίδη και πέρασε κόρνερ.


Ο Ολυμπιακός ανέτρεψε το σκορ στο 41′. Ο Σκοπελίτης υποδέχθηκε την μπάλα από τον Βουκελάτο έπειτα από κόρνερ του Κόλα και ο χαφ της ομάδας του Βασίλη Βούζα έπιασε ένα γυριστό σουτ που νίκησε τον Τζήμα, για το 2-1.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός πολύ γρήγορα σημείωσε και τρίτο γκολ, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Ήταν το 51’ όταν ο Κατσούκης με σουτ μέσα απο την περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τζήμα, ο οποίος απέκρουσε την μπάλα και στη συνέχεια ης φάσης ο Παπαδημητρίου με πλασέ πιεζόμενος έγραψε το 3-1.

Όμως οι παίκτες του Πιερικού δεν το έβαλαν κάτω και με τον Δεμηρτζόγλου μείωσαν το σκορ σε 3-2 στο 61’ με πλασέ, ενώ στο 71’ ήρθε η ισοφάριση με ένα πολύ ωραίο μακρινό σουτ-φωτοβολίδα έξω από την περιοχή από τον Κρυεμάδι.

Στη συνέχεια έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να χάνει απίστευτη ευκαιρία στο 79’. Δύο φορές ο Τζούριτς προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Τζήμα με τον τερματοφύλακα του Πιερικού να λέει όχι και στο τέλος της φάσης ο Μαυρίδης έσωσε πάνω στη γραμμή και μπλόκαρε ο Τζήμας κρατώντας τον βαθμό για την ομάδα του.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός ήταν καλύτερος και εκτός των δυο τερμάτων που πέτυχε, θα μπορούσε να φύγει και νικητής απο τον Βόλο.

Στις κερκίδες του γηπέδου της Νεάπολης του Βόλου, βρέθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρος Νατσιάβας, ο πολιτευτής Ν.Δ. ν. Πιερίας Σπύρος Κουλκουδίνας, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Πιερικός Κώστας Καραφουλίδης, ο τεχνικός σύμβουλος Στέφανος Σκέντος και φίλοι της Κατερινιώτικης ομάδας.

Κίτρινες: 79′ Μαυρίδης

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Δελής (Βοιωτίας)

4ος διαιτητής: Λάμπρου (Ευβοίας)

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Λαδάς, Πέλκας (76′ Μπόλης), Μπουτζίκος, Χολέβας (26′ λ.τρ. Ρόκας, λ. τρ. 76′ Ενκόα), Φιλίποβιτς, Γκιοατά (69′ Βασιλούδης), Σκοπελίτης, Κόλα, Παπαδημητρίου, Κατσούκης (69′ Τζούριτς), Βουκελάτος

Πιερικός (Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Τοπαλίδης, Τακίδης, Γαλανόπουλος (46′ Κρυεμάδι), Γιαλαμίδης, Χαρτσιάς, Μαυρίδης (84′ Σκαμπαρδώνης), Δεμηρτζόγλου (92′ Κουκοδήμος Ν.), Γκατσολάρι (61′ Καρανάτσιος), Κουκοδήμος Γ. (61′ Τουλίκας) , Μπουόλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου