Σάββατο 22 Μαΐου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Κοντά στην ομάδα ο Δήμαρχος! - Καφέ και φωτο στο νέο Mikel (φωτο)

 O Πιερικός ολοκλήρωσε σήμερα Σάββατο (22/5) την προετοιμασία του, για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα (23/5, 17.00). Μετά τα απαραίτητα τεστ, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Α΄ΔΑΚ και ανακοινώθηκε η αποστολή.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρο Νατσιάβα, μπήκαν στα αποδυτήρια και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές εμψυχώνοντας τους, δίνοντας με έμφαση το μήνυμα της νίκης για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής.

Την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές:

Καραγκιολίδης, Τζήμας, Τακίδης, Αποστολόπουλος, Τοπαλίδης, Μπουζούκης, Γιαλαμίδης, Γκατσολάρι, Κανταρτζής, Μακρής, Μπουόλι, Χαρτσιάς, Ίτσιος, Ιντζόγλου, Καρανάτσιος, Κριεμάντι, Κουκοδήμος Γιώργ., Κυβελίδης, Τουλίκας,  Μηλιώτης, Μαυρίδης.

Καφέ στο «Mikel»

Μετά την προπόνηση παίκτες και προπονητές φιλοξενήθηκαν στο νέο «Mikel»της Κατερίνης, εκ των χορηγών της ομάδας της Πιερίας. Οι άνθρωποι της γνωστής αλυσίδας καφέ πρόσφεραν τα ροφήματα και στη συνέχεια σύσσωμη η αποστολή του Πιερικού φωτογραφήθηκε μπροστά στο κατάστημα.

Η ΠΑΕ Πιερικός ευχαριστεί θερμά τα «Mikel Katerini» για την στήριξη στην ομάδα!

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου