Τρίτη 18 Μαΐου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Βασιλικό τραπέζι σε "MANDALA" και πριμ νίκης απο τον Δήμαρχο! (φωτο)

 

Μια απίστευτη βραδιά χάρισε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος με τη διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός σε παίκτες, τεχνικό τιμ, φροντιστές και προσωπικό, το βράδυ της Δευτέρας στο "MANDALA Seaside Luxury" στην Παραλία Κατερίνης.


Μετά τη νίκη επι του Πανσερραϊκού στην Κατερίνη και την εκτός έδρας δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό, ο Δήμαρχος θέλησε να επιβραβεύσει την προσπάθεια όλων των ανθρώπων της Κατερινιώτικης ΠΑΕ και ανακοίνωσε τόσο το τραπέζι, όσο και το πρίμ.

Η βραδιά ήταν φανταστική και την απόλαυσαν όλοι μέσα σε όμορφο οικογενειακό κλίμα, με ένα "βασιλικό" μενού που σίγουρα θα αργήσουν να ξεχάσουν όσοι παραβρέθηκαν. Το ...κερασάκι στην τούρτα, μπήκε με τον φάκελο που παρέδωσε ο δήμαρχος στον καθένα απο όλους του συμμετέχοντες και ήταν το πρίμ της νίκης επι του Θεσπρωτού στην Ηγουμενίτσα, το οποίο είχε υποσχεθεί  ο Κώστας Κουκοδήμος στους ποδοσφαιριστές του Πιερικού.


Δίπλα στον Δήμαρχο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρος Νατσιάβας, εμφανώς ικανοποιημένος για τις επιτυχίες της ομάδας της Πιερίας. 

Τέτοιες εκδηλώσεις ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο τον σύλλογο, κάτι που αντιλαμβάνονται και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι απόλαυσαν την όμορφη βραδιά και ικανοποιήθηκαν απο την επιβράβευση των προσπαθειών τους. Προσπάθειες που έφεραν σε δυο παιχνίδια έξι σημαντικούς για τη συνέχεια βαθμούς και δυο μεγάλες νίκες!


Η αλήθεια είναι πως με εμφανίσεις σαν αυτήν επι του Πανσερραϊκού και σαν αυτή στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό, ο Πιερικός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο του. Πλέον η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Καβάλα στην Κατερίνη. 

Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στο γεύμα ήταν ελεγμένοι με τα τεστ που πραγματοποιεί η ομάδα της Πιερίας σε όλες τις εκδηλώσεις της, ώστε να τηρεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Επίσης τόσο ο Δήμαρχος, όσο και η σύζυγος του Λιάνα Μακρίδου, έχουν κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου