Τρίτη 25 Μαΐου 2021

e-ΕΦΚΑ: Αρχίζει η λειτουργία νέων τοπικών διευθύνσεων σε Κατερίνη, Γρεβενά και Πρέβεζα

 Στη σύσταση νέων τοπικών διευθύνσεων, με την κατάργηση των παλαιών δομών και την ενσωμάτωσή τους στις νέες τοπικές, προχωράει η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ.

Προτεραιότητά του ΕΦΚΑ είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, συνταξιούχων και εργοδοτών, η ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους και η επιτάχυνση της έκδοσης συνταξιοδοτικών αιτημάτων.

Με αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, επιτυγχάνεται ενιαίος τρόπος λειτουργίας των υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ, καλύτερη οργάνωση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού με χρήση όλων των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων, καθώς και σημαντική εξοικονόμηση πόρων μέσω της μείωσης των λειτουργικών εξόδων.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας από τη Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021, των νέων τοπικών διευθύνσεων του e-ΕΦΚΑ ως ακολούθως:

– Της τοπικής διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Γρεβενών, με έδρα τα  Γρεβενά (οδός Κων/νου Ταλιαδούρη 72, ΤΚ 51100, Γρεβενά). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων της περιφερειακής ενότητας Γρεβενών. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την τοπική διεύθυνση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (td.grev@efka.gov.gr) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών: (2462087678-23758).

– Της τοπικής διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Πιερίας, με έδρα την Κατερίνη (οδός Π. Κανελλόπουλου 1, ΤΚ 60132, Κατερίνη). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων της περιφερειακής ενότητας Πιερίας. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την τοπική διεύθυνση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (td.pierias@efka.gov.gr) ή μέσω της τηλεφωνικής γραμμής: (2351045186).

– Της τοπικής διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Πρέβεζας, με έδρα την Πρέβεζα (οδός Σελεύκειας 9, ΤΚ 48100, Πρέβεζα). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την τοπική διεύθυνση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: (td.prev@efka.gov.gr) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών: (2682047114 και 2682047118).

www.star-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου