Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Bouoli σε Νίκο Θεοδοσιάδη: "Κόουτς βάλε με να παίξω, θα σε δικαιώσω"! (βίντεο)

Ο Florentin Bouoli, ο "Φλό" του Πιερικού, τον τελευταίο καιρό δεν ήταν σε καλή αγωνιστική αλλά και ψυχολογική κατάσταση. Νέος στη χώρα μας, νέος στην Κατερίνη, νεαρός γενικότερα ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, προσπαθούσε να ξεπεράσει την μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητα του, στην πανδημία που άλλαξε όλα τα δεδομένα, τον διαφορετικό τρόπο ζωής μακριά απο την πατρίδα του και τους δικούς του ανθρώπους.

Ο Καμερουνέζος αποκτήθηκε απο την Ουγρική Ντέμπρετσεν ενώ έχει αγωνισθεί και στην Γαλλική Ρέμς, στην δεύτερη ομάδα και ήρθε σαν χαφ στον Πιερικό. Ο Νίκος Θεοδοσιάδης στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, τον έβαλε στην κορυφή της επίθεσης, θέλοντας να αξιοποιήσει τα πλούσια σωματικά του προσόντα. 

Ο "Φλό" άρπαξε την ευκαιρία!

Έπαιζε σε κάποιες αλλαγές όταν η ομάδα τον χρειαζόταν, είτε στα άκρα, είτε στην κορυφή της επίθεσης αντικαθιστώντας τον πιο έμπειρο Λεωνίδα Κυβελίδη. Το τελευταίο διάστημα ο Κυβελίδης αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με τη μέση του και ο Νίκος Θεοδοσιάδης έψαχνε λύσεις για να δυναμώσει την γραμμή κρούσης του, με ποδοσφαιριστή που θα "γεμίσει" την αντίπαλη περιοχή και θα "παλέψει" κερδίζοντας μονομαχίες με τους αντίπαλους κεντρικούς αμυντικούς.

Αυτός χθες ήταν ο "Φλό"!

Και τα έκανε όλα σωστά! Έδωσε μάχες κερδίζοντας τις περισσότερες, έτρεξε, μάρκαρε, σκόραρε και είπε, φώναξε με την παρουσία του, "είμαι εδώ", δικαιώνοντας τον προπονητή του που επέλεξε να του δώσει την ευκαιρία. 

Ήταν πρωταγωνιστής ο "Φλό" στη χθεσινή μεγάλη νίκη της ομάδας του με τον Πανσερραϊκό. Όπως και όλοι οι συμπαίκτες του που αγωνίστηκαν, καταθέτοντας μέσα στο γήπεδο την ψυχή τους για τη νίκη. Ο Πιερικός κέρδισε έναν ποδοσφαιριστή που άν συνεχίσει έτσι, το ποδοσφαιρικό του μέλλον θα είναι σίγουρα διαφορετικό απο αυτό, που πρίν λίγες μέρες διαγραφόταν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου