Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Πιερία: Αίσιο τέλος! Σώες μητέρα και κόρη που έπεσαν σε χαράδρα

 Οι δύο γυναίκες αφού ανασύρθηκαν από πολύ μεγάλο βάθος διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Σώες και έχοντας τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν, μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής, η μάνα και η κόρη που είχαν πέσει από χαράδρα δεκάδων μέτρων στην Πιερία.

Οι δύο γυναίκες αφού ανασύρθηκαν από πολύ μεγάλο βάθος διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Το όχημα βγήκε από την πορεία του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κατέληξε σε χαράδρα στην επαρχιακή οδό Κατερίνης – Ελασσόνας, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Οι δύο γυναίκες 51 και 36 ετών, δεν είχαν δώσει για αρκετές ώρες σημεία ζωής, και για αυτό δηλώθηκε η εξαφάνισή τους από την αδελφή της 51χρονης. Έκτοτε ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους.

Τελικά το αυτοκίνητο το μεσημέρι σε δύσβατη περιοχή και για τον απεγκλωβισμό τους κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τη συνδρομή ανδρών της 2ης ΕΜΑΚ.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, σε ανάρτηση του στο facebook «μόλις 5 ώρες, από την στιγμή που ξεκίνησε η αναζήτηση όλων των δυνάμεων, ανασύρθηκαν σώες οι γυναίκες που αγνοούνταν από την Κυριακή, σε μια πολύ δύσκολη επιχείρηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου