Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

ΕΛ.Π.ΠΙ:«Πιερία τόπος να ζείς ,τρόπος ζωής»

Οι θερμοκρασία ανεβαίνει κατακόρυφα και ο υδράργυρος μπαίνει στο κόκκινο. Η αναζήτηση δροσιάς δεν είναι κάτι δύσκολο εάν ζείς στην Πιερία και ειδικά στην Κατερίνη. Για  τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ δεν υπάρχει δίλλημα ,απλά είναι θέμα δημοκρατικού διαλόγου.

Βουνό το καλοκαίρι που έχει λιγότερη κίνηση και θάλασσα το χειμώνα , για τον ίδιο  λόγο .Φυσικά θα κάνουμε και το μπανάκι μας αλλά από διαδρομές με ελάχιστη κυκλοφορία , αφού πάνω απ’ όλα είναι η  ασφάλεια ! Την τιμητική τους αυτό το Σαββατοκύριακο έχουν τα Πιέρια όρη, Με το chalet του χιονοδρομικού ανοικτό (!) από τις 10πμ μέχρι 8μμ, δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε μια δύσκολη αλλά πανέμορφη- και- ποδηλατική διαδρομή από την Κατερίνη μέχρι το Ελατοχώρι.. 

Απέραντη θέα, φαγητό και άπλετος χώρος για πεζοπορία , ποδηλασία και κάθε είδους παιχνίδι …δεν είναι υποχρεωτικό να το επισκεφθείτε με ποδήλατο αλλά και με μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο. Θα συνιστούσαμε να κοιμηθείτε και ένα τουλάχιστον βράδυ στο Ελατοχώρι  (με τον-την αγαπημένη σας) για να νοιώσετε καλύτερα την μαγεία της ηρεμίας και την απόλυτης χαλάρωσης .

Αναζητήστε πακέτα προσφορών διαμονής  και επωφεληθείτε μέχρι : τσίπουρο με πραγματικό μεζέ από μόλις 5 € !!!   φυσικά κανείς δεν σας εμποδίζει σε τρία τέταρτα να βρίσκεστε σε κάποια παραλία για …μπανάκι!



 …και αυτή την Κυριακή οι ΕΛ.Π.ΠΙ. έχουν πρόγραμμα ποδηλατικών εκδηλώσεων με ανάβαση: α) Λιβάδι Ελασσόνας , β) Ελατοχώρι   …καλό –και ποδηλατικό- καλοκαίρι και μην ξεχνάμε πως ΠΑΝΩ από όλα είναι η υγεία και η ασφάλεια.

Για κάθε πληροφορία επικοινωνήστε στο 23510 73977/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ /ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ/ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ BLS . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου