Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Πιερικός ευχήθηκαν και πρόσφεραν δώρα στον Δήμαρχο για την ονομαστική του εορτή! (φωτο)

Τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο επισκέφτηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρος Νατσιάβας και ο γενικός αρχηγός Μπάμπης Πεΐδης.

Ο πρώτος πολίτης της Κατερίνης γιορτάζει σήμερα την ονομαστική του εορτή και οι παράγοντες της ιστορικής ομάδας της Πιερίας, ευχήθηκαν και πρόσφεραν δώρα στον άνθρωπο που άλλαξε την πορεία του Πιερικού, στρέφοντας τον ξανά προς την οδό της καταξίωσης και την κορυφή.


Μεταξύ άλλων στα δώρα του Δημάρχου ήταν η εικόνα Της Παναγίας, μια ευχετήρια πλακέτα και μια μπάλα αγώνος, την οποία υπέγραψαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές του Πιερικού!

Νωρίτερα ο Κώστας Κουκοδήμος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Α΄ΔΑΚ, δέχθηκε τις ευχές των ποδοσφαιριστών του Πιερικού, του τεχνικού τιμ και του προσωπικού της ΠΑΕ. ενώ παρέλαβε και τα δώρα των ανθρώπων του ερασιτέχνη και των παιδιών της ακαδημίας, που ζωγράφισαν όμορφες ποδοσφαιρικές παραστάσεις με το σήμα του συλλόγου, καθώς και αμέτρητες ευχές στις ζωγραφιές τους.


Ο Δήμαρχος απόλαυσε τις στιγμές και δέχθηκε με ικανοποίηση τις εκδηλώσεις αγάπης απο τα παιδιά, τους γονείς και τους ανθρώπους του ερασιτέχνη Πιερικού, που του πρόσφεραν τα δικά τους δώρα!

Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί ότι η ΠΑΕ Πιερικός, πρόσφερε χρηματικό ποσό στα μέλη του προσωπικού της που σήμερα γιόρταζαν την ονομαστική τους εορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου