Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Στην Κατερίνη το Ευρωπαϊκό & Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο Παίδων - Εφήβων & Νεανίδων – Κορασίδων

- Επίσκεψη στον Δήμαρχο Κατερίνης στελεχών της Παγκόσμιας & Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης

Στελέχη της Ελληνικής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης στην άμμο, υποδέχθηκε στο γραφείο του, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο πρόεδρος της Ε.Ο.Π. Στέργιος Λεωνάκης και ο Ολυμπιονίκης Κωνσταντίνος Θάνος. Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωνσταντίνος Φάλιας, ο Γραμματέας Αντώνης Ιανός, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Μπατάλας, καθώς και το μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης στην Άμμο Κώστας Παπακωνσταντίνου.

Η συνάντηση, εκτός από εθιμοτυπικό είχε και ουσιαστικό χαρακτήρα ενόψει της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού και ΠαγκόσμιουΠρωταθλήματος Πάλης στην Άμμο Παίδων-Εφήβων και Νεανίδων-Κορασίδων, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Παραλία Κατερίνης.

«Ο Δήμος Κατερίνης, αντιμετωπίζει πάντα με ενδιαφέρον τη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών γεγονότων στα όριά του. Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με παράγοντες της Ομοσπονδίας, με προπονητές και με σημαντικούς αθλητές ζητήματα που αφορούν το συγκεκριμένο άθλημα και να ανταλλάξουμε απόψεις, ώστε οι δύο διοργανώσεις να στεφθούν με επιτυχία.

 Σταδιακά ο αθλητισμός επανέρχεταιστην κανονικότητα και η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση, καθώς και ευκαιρία ανάδειξης του τόπου μας, αφού πρόκειται να προσελκύσει το ενδιαφέρον αθλητών και θεατών από πολλές χώρες» δήλωσε ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος. 

Ο κος Κουκοδήμος, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΟΠ και τα μέλη της για την επίσκεψη, ενώ όπως τόνισε η συνάντηση αποτελεί την αφετηρία της συνεργασίας ενόψει των δύο πρωταθλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου