Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - Μπάμπη να τα ε κ α τ ο σ τ η σ ε ι ς !!

 Το Δ.Σ. του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ επιφύλαξε χθές μια μίνι έκπληξη στον γιατρό ΛΑΖΑΡΊΔΗ ΧΑΡΆΛΑΜΠΟ , με την ευκαιρία του εορτασμού των γενεθλίων του . Πιο συγκεκριμένα απέστειλε στην κλινική του Αγίου Λουκά στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης ευχετήρια επιστολή συνοδευόμενη από ένα συμβολικό δώρο - συλλεκτική εμφάνιση της ομάδας από τη Β' εθνική με το όνομα του - , 

εκφράζοντας τα  Χ Ρ Ο Ν Ι Α - Π Ο Λ Λ Α  του .

Επίσης ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τον γνωστό Ορθοπεδικό της Θεσσαλονίκης για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του , προς τον σύλλογο του Αιγινίου . Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι ο κύριος Λαζαρίδης ήταν επί σειρά ετών επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΗΡΑΚΛΗ ( όταν αγωνιζόταν στην Α' εθνική ) . ενώ η ομάδα της Βόρειας Πιερίας συνεργάζεται άψογα μαζί του από το 1995 . 

Το ήθος , η ευσυνειδησία, η συνέπεια , η σεμνότητα και φυσικά οι άριστες ιατρικές γνώσεις του και εμπειρία , καθώς και η ευαισθησία προς τον άνθρωπο και τον αθλητισμό γενικότερα , που τον διακρίνουν , τον συγκαταλέγουν αναμφίβολα στους κορυφαίους ιατρούς της ειδικότητας του ,στη χώρα . 

Μπάμπη να τα  ε κ α τ ο σ τ η σ ε ι ς !!!.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου