Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

ΑΕ Καρίτσας - Νίκησε στην Ελασσόνα και παίζει για την άνοδο

 

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εκτός έδρας, τον ΠΟ Ελασσόνας, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου εμφανίστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη και επικράτησε με 2-0, επί του αξιόμαχου συνόλου των γηπεδούχων. Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ. Στο 12ο λεπτό, ο Τόλιος ανατράπηκε εντός περιοχής και ο Κυπαρίσσης, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έγραψε το 0-1 για την ομάδα μας. Στη συνέχεια, η ομάδα μας δημιούργησε φάσεις και ευκαιρίες με τον Αλεξίου, τον Κυπαρίσση, τον Τόλιο και το Γκίκα, ωστόσο το 0-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο, η Α.Ε. Καρίτσας συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει ένα 2ο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη, προσέχοντας παράλληλα να μη δεχθεί την ισοφάριση από τον ΠΟ Ελασσόνας. Έχασε ευκαιρίες με τον Κυπαρίσση, το Γκίκα και τον Καραγκούνη και τελικά πέτυχε το 2ο γκολ στο 87ο λεπτό. Ο Κυπαρίσσης έκανε τη σέντρα και ο Καραγκούνης, με ωραίο πλασέ, σφράγισε τη νίκη για την ομάδα μας.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα μας παρέμεινε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με την Αναγέννηση Καρδίτσας, την οποία υποδέχεται την Κυριακή, σε ένα παιχνίδι που πιθανότατα θα κρίνει και την πρωτιά στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, με την ομάδα μας να είναι αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση και να γράψει ιστορία, διεκδικώντας για πρώτη φορά την άνοδο σε επαγγελματικές Κατηγορίες.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Ζωγράφο, Παπαγεωργίου, Ζαφειρίδη, Τροϊρη, Λαγδάρη, Παλαιοπάνο, Παπαϊωάννου, Κυπαρίσση, Τόλιο, Γκίκα και Αλεξίου. Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Καραγκούνης, Καλαιτζής, Δημητρουλόπουλος, Μυρτολάρι και Λαμπίρης.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί τη Διοίκηση του ΠΟ Ελάσσονας για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε και τους εύχεται να πετύχει τους στόχους της.

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

της Α.Ε. Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου